Műsorújság
RTL Most

Dávid: „Nem akarom elvenni Joe boldogságát…”

Joe rájött, hogy Dávid miatta mondott le a vállalkozásáról. Lili betegesen aggódott Tediért. Vitya és Dia eljöttek Tamás lakásából.

Joe boldog a megvalósulni látszó motoros műhely álma miatt és nem is sejti, hogy Dávid emiatt lemondott a tervéről. Niki rájön, hogy Dávid mennyire szenved emiatt és végül kénytelen beavatni Joe-t is. Joe nem érti, hogy Dávid miért nem mesélt neki a terveiről és azonnal szembesíti is őt ezzel. Dávid azonban elhessegeti Joe-t azzal, hogy csupán átfutott a fején az ötlet.
 


Miután reggel a babakocsiban fekvő Tedit majdnem elsodorta egy autó, Lili pánikolni kezd, hogy Tedinek bármikor baja eshet. Karesz kénytelen elkísérni a teljesen kiborult Lilit, amikor az találkozik az édesanyjával és a nagymamájával azért, hogy Lili egyáltalán hajlandó legyen elhagyni a lakóhajót a kicsivel. A nagymamája elülteti a bogarat Lili fülében, hogy kereszteltesse meg Tedit. Lili beleszeret az ötletbe és dühös lesz, amikor Karesz és a többiek a lakóhajón nem veszik komolyan az ötletét.
 


Miután Tamás reggel halálra idegesíti Diát és Vityát a takarítási mániájával és ráadásul még a fiú vízipipáját is összetöri, óriási veszekedés alakul ki közöttük. Vitya összepakolja a cuccait és elköltözik Tamástól, Dia pedig követi a fiút. Vitya ezután egy üresen álló épületben zajló illegális éjjeli bulival tereli el a figyelmét a lakásproblémáiról. Amikor az épület egyik nyugodt sarkába félrevonul Diával egy gyors menetre, hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy még ma beköltözik oda.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók