Műsorújság
RTL Most

Dávid Joe-nak: „Nem te vagy az apám…”

Dávid mindent bevallott Joe-nak. Bori kiszúrt Bécy-vel. Teó kérdőre vonta Andrét.

Dávid továbbra sem tud Joe szemébe nézni most, hogy tudja, hogy nem a fia, ezért továbbra is a Bécy-házban bujkál. Evelin és Roland addig győzködik, míg Dávid rájön, hogy végre meg kell mondania az igazat Joe-nak. Joe ledöbben és először nem hajlandó elhinni ezt a hírt, míg Dávid anyja, Zsanett nem igazolja a történetet. A teljesen összetört Joe ezután Barbihoz fordul segítségért.

Nézd meg itt, mit reagált Joe, mikor kiderült, hogy Dávid mégsem a fia!

Reggel Nelly letámadja Bécyt azzal, hogy vállalják fel a kapcsolatukat, és mivel Bori úgyis játssza a menedzsert, adja neki a táncosok vezetői posztját. Bécy ezen annyira berág, hogy nemcsak a lányt rúgja ki, de Borival egy komplett táncos castingot szervezetet, hogy lecseréljen mindenkit. Bori kiakad, és a táncosok helyett prostikat hív, de a casting során megérkezik Georg.

Nézd meg itt Nelly és Bécy vitáját!

Reggel Karola ismét provokálva érzi magát, amikor André azzal vág fel, hogy milyen sokan kattintottak a videójára. Miközben megpróbálja elrejteni a frusztrációját, Teó átlát rajta, és később kérdőre vonja Andrét. André visszakozik, és megígéri, hogy békén fogja hagyni Karolát.

Nézd meg itt, ahogy Andrénál elszakad a cérna és kiosztja Karolát!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók