Műsorújság
RTL Most

Dávid: „Ha kiderül, hogy mégsem Joe az apám, nem tudom hogyan tovább…”

Dávid kétségbeesett a gondolattól, hogy Joe talán mégsem a vérszerinti apja. Tamásra túl nagy nyomás helyeződött. Karola problémába ütközött a stúdióban.

Dávidot teljesen feldúlja amit tegnap Evelin mondott neki arról, hogy talán mégsem Joe a vér szerinti apja. Helyzetét tovább rontja egy orvosi információ, miszerint a két vércsoport kölcsönösen kizárja egymást. Egy spontán ötlettől vezérelve ezért ellopja Joe véradó igazolványát, hátha tévedés történt. Végső elkeseredésében Evelinhez fordul tanácsért, aki abban bízik, hogy lennie kell más magyarázatnak is.

Nézd meg itt, ahogy Dávid megnyílik Evelinnek...

Tamás egyre feszültebb, mert az új start up vállalkozása nem igazán akar beindulni, pedig Valternak és neki már nagy szüksége lenne arra, hogy megbízásokat kapjanak. Mikor még Arnold is kérdéseket tesz fel a vállalkozás sikerével kapcsolatban, Flóra pedig egekig magasztalja a párját, a végsőkig fokozódik a nyomás Tamáson.

Nézd meg itt Flóra és Tamás vitáját!

Karola egyre inkább ráébred, milyen kemény munkát jelent az éneklés. Miközben egy technikai hiba miatt újra fel kell vennie az anyagot, amit készít, André továbbra is azon agyal, hogy bosszantásképpen készít egy saját klipet. Így akarja bebizonyítani Karolának, hogy nem akkora dolog megírni egy slágert.

Karola rajtakapta Teót, amint a férfi "megcsalja őt" André slágerével...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók