Műsorújság
RTL Most

Dávid Evelinnek: „Joe nem az apám…”

Dávid számonkérte az anyját. Tamás és Valter első megbízása problémába ütközött. Bencét biciklilopáson kapták.

Dávid izgatottan várja az anyjával, Zsanettel való találkozást, amit eltitkol a lakótársai elől. Zsanettől várja a választ arra a kérdésre, hogy valóban Joe-e az apja. Mikor nekiszegezi a kérdést, az anyja esküdözik, hogy csak Joe jöhet szóba. Dávid hazugnak nevezi az anyját, és az orra alá nyomja a véradó igazolványokat. Ezekkel a vércsoportokkal kizárt, hogy apa és fia legyenek! Zsanett zavarba jön, nem tudja mit is mondhatna erre, de véleménye szerint mindennek ellenére csak Joe lehet az apja.

Nézd meg itt, mit reagált Dávid, amikor megtudta, hogy Joe tényleg nem az apja!

Tamás és Valter az első megbízásuk okán egy bulit szerveznek estére egy sztár DJ-vel. Tamás nagyon fel van dobva, egészen addig, amíg Valter be nem vallja neki, hogy a DJ lemondta, és nem kötött vele szerződést, tehát nem tudnak mit tenni. Tamás próbálja megmenteni a partit.

Bori az utolsó pillanatban mentette meg Tamás és Valter buliját...

Bence elakarja ütni az időt, ezért úgy dönt, hogy átmegy Orsihoz. Útközben „kölcsönvesz” egy biciklit, de tetten éri egy lány, aki azt állítja, hogy az övé a kerékpár. Kiderül, hogy csak szórakozott vele. Este aztán Bence ismét összefut a lánnyal egy buliban.

Nézd meg itt, ahogy Bencét durván átveri egy csinos tolvaj!

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók