Műsorújság
RTL Most

Dávid elbukta Bécy tesztjét?

Tamásban realizálódott, hogy mit tett. Bécy tesztelte Dávidot. Mesinek döntenie kellett.

Tamásnak boldognak kéne lennie, azonban gyötri őt a bűntudat és beszélni akar Szofival. Még Flórának sem tudja érthetően elmagyarázni, hogy mit akar ezzel elérni, mégis visszamegy a közös lakásba, ahol nem várt meglepetés éri. Tamás számára ekkor válnak rideg valósággá a tények. Röviddel később elmegy a Fodrászatba, ám hiába akar Szofival beszélni, az sértetten és dühösen elzavarja.
 


Bécy tesztelni akarja Dávidot, mert mérges magára, amiért tegnap részegen mesélt neki életéről és a kudarcba fulladt házasságáról. Rábeszél egy táncoslányt, hogy csábítsa el Dávidot. Ezután Bécy az irodájában szándékosan pénzt hagy el Dávid szeme láttára, aki becsületesen visszaadja azt Bécynek. Bécy közben azt hiszi, hogy a táncos lánynak sikerült elcsábítania Dávidot, ezért meghívja Dávidot az esti buliba is, hogy Evelin előtt is lebuktassa a fiút. Mindeközben megjelenik egy férfi, akinek Bécy tartozik, és visszaköveteli a pénzét a férfitól.
 


Mesit meglepi, amikor az egyik fotós ismerőse, Robi megjelenik a hajón, és munkát ajánl neki. Az egyetlen probléma, hogy Mesinek kicsit többet kellene mutatni magából, mint eddig. A munkával azonban sok pénzt kereshet, ami jelentős összeget jelentene a jövendő terveik megvalósításához, így félresöpri a morális aggályait. A fotózás elég kínos, ráadásul egy elhagyatott gyár területén zajlik, és a fotósoknak nincs rá engedélyük, hogy ott dolgozzanak, aminek az az eredménye, hogy megjelenik a rendőrség és le is állítja a fotózást. Mesi anyja súlyos szemrehányásokat tesz a lányának, és Kareszben látja minden baj okát.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók