Műsorújság
RTL Most

Brutális verekedés tört ki Joe és Teó közt

Joe beszélni próbált Barbival. Karolával interjút készítettek. Tamás és Valter új ügyfeleket próbáltak szerezni.

Joe szomorú, mert ráébred, hogy Barbinak milyen sokat jelentett Teó. Eközben Tamara megjelenik és feldobja, hogy mi lenne, ha elmennének kirándulni jövő héten Ausztriába. Joe-ban felmerül az ötlet, hogy elhívja Barbit is, de ő nem elérhető, ezért meglátogatja Ildikót a kórházban, ahol döbbenten tudja meg, hogy Barbi elutazott. Közben Tamarának sikerül rábeszélni Szofit is, hogy velük tartson a kirándulásra. Este Joe véletlenül lebukik Teó előtt: kiderül, hogy ő tette tönkre a kapcsolatát Barbival.

Nézd meg itt Joe és Teó brutális verekedését!

Karola Teóval akarja tölteni a napot, kiderül azonban, hogy Maxim leszervezett neki egy interjút aznapra. A felvétel nem sikerül zökkenőmentesre, és Karola már azt hiszi, hogy a kis videó forgatás egy katasztrófa volt. Ám éppen ellenkezőleg. A felvétel mindenki tetszését elnyeri. Karola meglátogatja Teót, hogy elújságolja neki a mai nap történéseit, de pont beleütközik Teó és Joe verekedésébe.

A Karolával készült interjút Bori és Roland szerelmeskedése szakította félbe...

Tamás reggel feszült, mivel Valter és ő ma indulnak ügyfélszerző körútra. Ám gyorsan kénytelen szembesülni azzal, hogy mindketten nagyon más módszerrel dolgoznak és nem igazán érnek el sikereket. Tamás és Valter egymást hibáztatják a kudarcukért. Flóra megnyugtatja párját, aki kénytelen elfogadni, hogy Valter kicsit keményebb eszközöket vet be nála.

Nézd meg itt Tamás és Valter első, katasztrofálisan sikerült tárgyalását...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók