Műsorújság
RTL Most

Bori feljelentette Dávidot szexuális zaklatásért

Roland megtudta, hogy Dávid mit tett Borival. Tamás titkolta Flóra elől az anyagi problémáit.

Miközben Dávid elhallgatja Joe előtt, hogy pénteken mi történt közte és Bori között, a lány beszámol a történtekről Rolandnak. Bori hasztalanul igyekszik visszatartani a férjét, aki meg akarja verni Dávidot. Amikor Dávid Bori szemére veti, hogy ő flörtölt vele és azért kezdett ki vele, mert a lány jelzéseket adott, Bori teljesen kiakad. Feljelenti Dávidot a rendőrségen, ugyanakkor felteszi magának a kérdést, nem tett-e olyasmit, amit Dávid félreérthetett.

 

Bori mindenki előtt kitálalt arról, hogy Dávid zaklatta őt…

 

Joe eközben meghallgatja a padlóra került Dávidot és hazaviszi őt az albérletbe, ahol Evelin letámadja a fiút, mikor meghallja, hogy mit tett. Végül Joe-t leszámítva a teljes albérlet Dávid ellen fordul.

Az albérlet lakói Dávid ellen fordultak, amikor megtudták, hogy mit tett Borival…

Tamás feszült, mert nem találnak szponzorokat a fesztiváljukhoz. Elsőként Valterrel egy megfelelő nevet kell találniuk a fesztivál számára, ami megindítja az érdeklődők fantáziáját. Eközben Tamás titkolja Flóra elől, hogy anyagi problémái vannak. Flóra mit sem sejtve elmegy Arnolddal ebédelni, és döbbenten konstatálja, hogy Tamás hitelkártyája nem működik.

 

Tamás hazudott Flórának az eladósódásáról...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók