Műsorújság
RTL Most

Bori és Roland összeházasodtak!

Dávid és Joe csúnyán összevesztek. Milán és Győző bajba kerültek. Bori és Roland újra oltár elé álltak.

Amikor Dávid flörtölni próbál Evelinnel, a lány hidegen elutasítja. A fiút ez teljesen összezavarja, ezért a fitneszterem felújításánál hülyeséget hülyeségre halmoz, amiért Joe alaposan leszúrja. Amikor a későbbiekben Lexy kikezd vele, a lehangolódott Dávid nem sokat kéreti magát, és lefekszik a lánnyal. Joe azonban rajtakapja, és nagyon feldühödik a történteken.
 


Milán és Győző összetűzésbe keverednek egy taxisofőrrel, mikor fizetés nélkül le akarnak lépni. Végül a rendőrség is megérkezik, Milánt és Győzőt pedig kötelezik, hogy a pénzt estig vigyék el a taxisofőrnek. Mikor ezt bűnbánóan megteszik, belecsöppennek a taxis és két turista veszekedésébe. Milánnak és Győzőnek sikerül megnyugtatnia a turistákat, hogy nem verték át őket. A taxisofőr le van nyűgözve, és viccesen azt javasolja nekik, hogy legyenek taxisofőrök. A két fiú komolyan veszi a javaslatot.
 


Mialatt Roland mindvégig attól tart, hogy az idegállapota miatt ismét dugába dől az esküvő, Borinak is több akadályt le kell győznie ahhoz, hogy végre oltár elé állhasson. Roland biztos benne, hogy ezúttal nem jön közbe semmi, és végre tényleg sor kerül az esküvőre. Bori azonban késik, amitől Roland ismét bepánikol. Végül Bori megérkezik, az esküvő pedig gond nélkül lezajlik. A meghatott Karola ráadásul Rolandnak adja részesedését a bárból.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók