Műsorújság
RTL Most

Bella visszatér a rap-karrierhez?

Flóra és Szofi szorult helyzetbe kerültek. Bori tüntetést szervezett Dávid ellen. Chegga váratlan ajánlatot tett Bellának.

Flóra izgatott, hiszen ma kell ellátogatnia a klinikára a mesterséges megtermékenyítés miatt, előtte azonban még le kell zavarnia egy külsős melót Szofival. Mikor aztán a hazaúton beszorulnak a kocsiba, Flóra azt vágja Szofi fejéhez, hogy szándékosan zárta be őt. Végül sikerült kiszabadítani a két lányt a kocsiból, Szofi pedig felajánlja Flórának, hogy elviszi őt a klinikára. Tamás este váratlan telefonhívást kap egy külföldi munkalehetőséget illetően.

Tamás új állásajánlatot kapott...

Dávid reggel a Dj Sport Fitnesz előtt összefut egy Bori által vezetett csoporttal, akik ellene tüntetnek. Tehetetlenségében rájuk hívja a rendőröket, hogy azok elzavarják a csapatot, ám megérkezik Joe, aki szívesebben venné, ha rendőri közbelépés nélkül oldanák meg a problémát. Bár Bori Dávid kirúgását követeli, Joe ebbe nem megy bele.

Bori tüntetést szervezett Dávid ellen...

Bellához reggelizés közben váratlanul betoppan Chegga, aki egy meglepő ajánlattal áll elő: Ha Bella őszintén elnézést kér a pécsi árulásáért, akkor ő kész arra, hogy ismét együtt dolgozzanak. A lányt az ajánlat nagyon megzavarja, mert nem tudja, nem rejlik-e valami csapda mögötte.

Chegga ajánlatot tett Bellának...

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók