Műsorújság
RTL Most

Bella dala hatalmas siker lett

Bence állapota nem javul. Bella karrierje egyre magasabban szárnyal. Máténak és Andornak több milliós adósságuk lesz.  

Rozina egyre halogatja, hogy meglátogassa Bencét a pszichiátrián, amiért Teó keményen kritizálja. Végül Karola hatására rászánja magát, hogy bemegy, de a pszichiátria folyosóján megfutamodik, és titokban lelép. Egyszerűen fél ilyen rossz állapotban látni Bencét, és nem akarja ugyanazokat a köröket lefutni, mint amit a korábbi drogos exével. Pedig Bence három emberrel szeretne bent találkozni: a szüleivel és Rozinával. Így csak Teó és Bence anyja látogatja meg a kórteremben Bencét, de a fiú, mikor Teótól megtudja, hogy Rozina nem is csalta meg, és meg se látogatta, még jobban magába fordul. Teót sokkolja, amikor az orvos azt mondja, nem lehet megmondani, hogy Bence egyáltalán rendbe jön-e.

Bence megtébolyodott a pszichiátrián

Bella állati izgatott, mert ma este kerül nyilvánosságra az albuma. Miközben Milán szorgosan készül a bulira, egyre jobban beleéli magát Karesszel Bella sikerébe, ám a lány egyre lámpalázasabb. A fellépés előtt elöntik Bellát a kétségek, de Milánnak sikerül lelket öntenie belé. Bella élete fellépését nyújtja, és megünnepli az újrakezdést. A megkönnyebbüléstől úgy dönt, hogy minden régi terhétől megszabadul, és Rúfusz hamvait beleszórja a Dunába.

Íme a “Jóvan” élőben!

Máté és Andor reggel még azt hiszik, hogy a fesztivál csődje dacára megússzák, és hogy a hiányzó pénzt majd fedezi a biztosító. Végül azonban kiderül, hogy a biztosító nem száll be, ráadásul Cactus is megjelenik a kártérítési igényével. A fiúknak hirtelen több millió forint adósságuk lesz.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók