Műsorújság
RTL Most

Barbi újra beköltözött Joe-hoz

Zitáék tudomást szereztek Dia balesetéről. Karola ajánlatott kapott. Barbi ideiglenesen Joe-hoz költözött.

Vitya és Lutz megdöbbennek, amikor reggel értesülnek Dia balesetéről és súlyos szemrehányásokat tesznek maguknak amiatt, hogy nem érték utol a lányt. Zita is teljesen kiborul. Eközben Tamás is magát hibáztatja a baleset miatt, mivel nem figyelt oda arra, hogy milyen súlyos problémái vannak Diának.
 


Reggel Karola lelkes, amikor egy kiadó érdeklődik iránta, és Borival elmennek a találkozóra. Amikor Karola szembesül azzal, hogy a kiadó tulajdonosa nem más, mint Bécy, Karola visszakozik, nem akar a következő Alexa lenni. Karola már lemondana az egészről, amikor találkozik Maximmal, aki Bécy zenei producere, és láthatóan jó szakember, aki hisz Karola tehetségében. Maxim megbeszél Karolával egy későbbi találkozót egy bárba, ahol Karola véletlenül belekeveredik egy spontán fellépésbe. Maximot lenyűgözi Karola tehetsége.
 


Miután Barbi lakásában csőtörés történt, Barbi kényleten Joe-éktól segítséget kérni, hogy náluk lakhasson, amíg rendbe hozzák a kárt. Barbi furcsán érzi magát régi otthonában, és Joe-val is kellemetlen helyzetbe kerül, amikor a férfi rányit zuhanyzás közben. Barbi elmegy a lányokkal bulizni, ahol közelebbről is megismeri Tamarát. A lányok Teóról faggatják, és megbeszélik a viszonyokat. Amikor a csajok kitalálják, hogy felszednek valakit Szofinak, kiderül, hogy a kiszemelt férfinak Barbi tetszik. Barbi belemegy a flörtbe, és becsípve felviszi a férfit az albérletbe.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók