Műsorújság
RTL Most

Barbi: „Joe a múlt, Teót pedig majd meglátjuk…”

Joe felkarolta Alessziát. Teó nyomozott egy kicsit Barbi után. Flórát kellemetlen meglepetés várta otthon.

Alesszia első napja az albiba való visszatérése után még elég feszült. Evelinnek is furcsa érzései vannak vele kapcsolatban. Joe azonban felkarolja Alessziát, és munkát ad neki a DJ Sportfitneszben. Evelin és Alesszia egy véletlen folytán összevesznek, miután azonban Niki keményen beolvas Evelinnek, a lány jobb belátásra tér. Alesszia és Evelin tisztázzák egymással a dolgaikat.
 


Barbi és Teó közösen ebédelnek, azonban István felhívja Barbit telefonon, hogy rövid időre be tud ugrani a kisfiához, így a nő elrohan. Teó nem érti az egészet, úgy dönt, követni kezdi Barbit. Teó azt hiszi, hogy Barbi babysitter egy játszóházban. Amikor aztán Teó megszólítja Barbit, az zavarba jön, és kiderül, nem itt dolgozik, és a saját fiát tartja az ölében, de mivel fél attól, hogy István megláthatja Teóval, ezért Barbi erélyesen elküldi Teót, aki értetlenül, de távozik.
 


Flóra elmenekül a fodrászatból, miután Szofi félreértésből összetapossa és kidobja azt a virágot, amit Flóra az anyja sírjára szánt. De a lányra otthon is kellemetlen meglepetés vár: váratlanul beállított Szofi apukája, aki még semmit sem tud a szakításról. Tamás is hallgat, megtagadva ezzel új kapcsolatát, és Flórát csupán „lakótársaként” mutatja be. Mikor ezek után Tamás még kedvesen el is beszélget Szofi apjával a gyermekvállalási tervekről, Flóra végképp besokall, és a döbbent apuka szeme láttára megcsókolja a párját.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók