Műsorújság
RTL Most

Az albérlet lakói meghódították a Balatont!

Dia beköltöztette Bencét Tamáshoz. Az albérlet lakói a Balatonon nyaraltak. Tamarának döntenie kellett.

Dia reggel fölmegy Tamáshoz, hogy elérje nála, hogy ő dönthessen arról, hogy kik lakhatnak az albérletben. Ezután felkeresi Bencét, és közli vele, hogy nyugodtan beköltözhet. Bence, aki már nem igazán találja a helyét a Bécy-házban, meg is jelenik az albérletben, ám ezzel rögtön kiváltja Vitya féltékenységét. Dia nem enged nekik, hogy beleszóljanak, és közli velük, hogy Bence ezen túl itt fog lakni.
 


Az albérleti társaság a Balatonra készül, amikor Dávidnak és Evelinnek támad egy ötlete: hívják meg Lauráékat is, és így nyújtsanak békejobbot. Laura nagy nehezen rábólint az ajánlatra. A hosszú hétvége jól is indul, de aztán Laura belöki a medencébe Evelint a mobiljával együtt, és senki sem tudja eldönteni, hogy véletlen volt-e, vagy direkt történt. Evelin nem akarja elrontani a hangulatot, és úgy tesz, mintha elhinné, hogy véletlen volt.
 


Amikor Tamara visszajön a nyaralásból, Szofi úgy dönt, hogy lezárja a közös múltat Tamással. Tamara vívódik magában: sajnálja ugyan Szofit, de Tamás oldaláról is ismeri a történetet. Szofi a Tamarával töltött nap után úgy érzi, jó úton jár, de ekkor összefutnak Flórával és Tamással. Szofit elönti a kétségbeesés, és menekülőre fogja.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók