KERESÉS search-close

Az albérlet lakói meghódították a Balatont!

szerző:
2019.07.04. 22:40

Dia beköltöztette Bencét Tamáshoz. Az albérlet lakói a Balatonon nyaraltak. Tamarának döntenie kellett.

Dia reggel fölmegy Tamáshoz, hogy elérje nála, hogy ő dönthessen arról, hogy kik lakhatnak az albérletben. Ezután felkeresi Bencét, és közli vele, hogy nyugodtan beköltözhet. Bence, aki már nem igazán találja a helyét a Bécy-házban, meg is jelenik az albérletben, ám ezzel rögtön kiváltja Vitya féltékenységét. Dia nem enged nekik, hogy beleszóljanak, és közli velük, hogy Bence ezen túl itt fog lakni.
 


Az albérleti társaság a Balatonra készül, amikor Dávidnak és Evelinnek támad egy ötlete: hívják meg Lauráékat is, és így nyújtsanak békejobbot. Laura nagy nehezen rábólint az ajánlatra. A hosszú hétvége jól is indul, de aztán Laura belöki a medencébe Evelint a mobiljával együtt, és senki sem tudja eldönteni, hogy véletlen volt-e, vagy direkt történt. Evelin nem akarja elrontani a hangulatot, és úgy tesz, mintha elhinné, hogy véletlen volt.
 


Amikor Tamara visszajön a nyaralásból, Szofi úgy dönt, hogy lezárja a közös múltat Tamással. Tamara vívódik magában: sajnálja ugyan Szofit, de Tamás oldaláról is ismeri a történetet. Szofi a Tamarával töltött nap után úgy érzi, jó úton jár, de ekkor összefutnak Flórával és Tamással. Szofit elönti a kétségbeesés, és menekülőre fogja.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való