KERESÉS search-close

Az albérlet lakói döntöttek: Laurának mennie kell

szerző:
2019.06.10. 22:40

Laura megpróbált bocsánatot kérni Evelintől. Tamás segítséget kért Tamarától. Karesz összeveszett Mesivel.

A kórházban Laura reggel kétségbeesetten próbál bocsánatot kérni Evelintől amiatt, mert véletlenül lelökte a lépcsőn, és tisztázni akarja, hogy ez csak egy baleset volt. Evelin azonban nem hisz neki, Dávid pedig dühösen felszólítja, hogy hagyja el az albérletet. Laura azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ő ártatlan, és nem akarja hagyni, hogy elüldözzék az otthonából. Később Laura a barátait győzködi, hogy adjanak neki még egy esélyt, de megdöbbenésére az albérlet úgy dönt, ki kell költöznie.
 


Tamást a reggel egy wellness szállóban éri, ahova Tamarát is oda hívja. Tamara azonban zavarban van, nem érti miért őt hívta, mire Tamás őszintén elmondja, hogy a jelenlegi helyzetét egyedül Tamara érti. Tamara megígérteti Tamással, hogy a nap végén hazamegy, ám végül a srác még úgy dönt, hogy marad még pár napot.
 


Mikor reggel Bella szól Karesznek, hogy dolgozzanak tovább a közös rap dalukon, Karesz fájó szívvel nemet mond neki. Karesz ugyanis megígérte Mesinek, hogy pihentetni fogja a rap dolgot. Bella Karesz szemére veti, hogy nem gondolta volna róla, hogy ekkora papucs, mire Karesz összeveszik Mesivel.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való