Műsorújság
RTL Most

André tényleg megcsalta Orsit

Szofi felkereste Flórát. André félt, hogy lebukik a félrelépésével. Bence újra beállított Diáékhoz.

Szofi felkeresi a Tamás elől hazamenekülő Flórát, majd miután hihetőbb magyarázatot ad a furcsa viselkedésére Szofi és Flóra kibékülnek. A fodrászatban Flóra próbál csak a munkájára koncentrálni, de amikor Szofi új időpontot kap a termékenységi klinikára, akaratlanul is túlságosan durva lesz Szofival.
 


André nyakig ül a slamasztikában, mert a múltkori egyéjszakás kalandja nyomokat hagyott a hátán. Miközben a kétségbeesett Orsi féltékenységében már attól tart, hogy veszélybe sodorja a kapcsolatát, André félrelépése váratlanul kiderül Roland előtt. André nem tudja tovább tagadni a félrelépést, ezért megfenyegeti Rolandot, hogy ne mondjon egy szót se Orsinak.
 


Dia nagyon örül, amikor Bence reggel ismét beállít hozzájuk. A többieknek elegük van Bencéből és Diából, ezért otthagyják őket a lakásban. Később egy parkban találkoznak, ahol Vitya beszól Bencének, aki kiáll magáért, és a haveri társaságért. Ekkor megjelenik egy rivális banda, és kis összeszólalkozás után meghívást kapnak egy házibuliba. A buliban Vitya jobban megismerkedik egy lánnyal, Zsanival, akivel meglepő módon annyira jól érzi magát, hogy faképnél hagyja Diát.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók