Műsorújság
RTL Most

Alesszia visszaköltözött az albérletbe

Alesszia menekülni próbált. Karesz összeveszett Lilivel. Szofiéknak be kellett zárnia egy napra a fodrászatot.

Alesszia reggel ledöbben, amikor kap egy fényképet, amin a megsebesült Dávid látható. Alesszia rögtön el is megy Dávidhoz és bocsánatot kér tőle azért, hogy ilyen helyzetbe keverte Dávidot. Alesszia úgy dönt, hogy felhagy a webkamerás munkával és elmenekül. Visszatérve Natália lakásába Alesszia sarokba szorítja Natáliát, így a lány elárulja neki, hogy Márk hova tette Alesszia dolgait. Ám mielőtt elmenekülhetne, Márk bezárja Alessziát. A kétségbeesett lány segélykérő üzenetet küld Joe-nak, aki rögtön értesíti a rendőrséget.
 


Karesz megdöbben, amikor bevásárlás után véletlenül rájön, hogy Lili a tudta nélkül bébiszitterre bízta Tedit. Karesz úgy érzi, hogy megkerülték őt, mivel véleménye szerint már így is ritkán látja Tedit – miért kellett bébiszitterhez vinni Tedit, amikor ő is vigyázhatott volna rá? Amikor Karesz iszonyú dühösen hazaér a lakóhajóra, ott Lili vár rá. Összevesznek, mivel Karesz nem tudott a bébiszitterről. A vita elszabadul Karesz és Lili között, míg végül Karesz kihajítja Lilit a lakóhajóról. Mesinek sikerül meggyőznie Kareszt, hogy a viselkedésével magának és Tedinek is árt.
 


Flórát reggel váratlanul éri, amikor Szofi dühösen azt veti a szemére, hogy miatta vannak egerek a fodrászatban. Azért, hogy a rágcsálóirtó orvosolni tudja a problémát, be kell zárniuk a fodrászatot. Tamásnak elege lesz és úgy dönt, hogy elviszi Flórát egy romantikus piknikre a tóhoz. Szofi és Kinga azonban utánuk mennek, és egy perc nyugtot sem hagynak nekik és tönkreteszik a randevút.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók