Műsorújság
RTL Most

Adri gyanakodni kezdett Karola alkoholproblémáira

Adri gyanakodni kezdett Karolára. Lili visszaköltözött a hajóra. Közeledett Joe szülinapja.

Reggel Karola szétcsapva ébred, ami a többiek közül egyedül Adriban kelt némi aggodalmat. Ez csak tovább fokozódik, amikor a lány üres borosüvegeket talál a nővére szobájában. Karola elintézi egy nem létező magyarázattal, de Adri nem akarja annyiban hagyni a dolgot, és elmegy a tetováló szalonba válaszokért. Ott belefut Márkba, aki éppen a plusz pénzért jött Karolához. Karola mind a kettejüket kidobja. Adri be van zsongva Márktól, és elmennek együtt kajálni.
 


Mesi kétségbeesve kénytelen elfogadni, hogy Lili visszaköltözik a lakóhajóra. Mikor Lili teljesen ki akarja sajátítani magának Tedit, és viszályt szít Mesi, és Karesz között, Mesi legvadabb félelmeit látja valóra válni. Mesi úgy érzi, Karesz cserbenhagyta őt, és félti a kapcsolatukat. Később mikor Mesi hazaér, pont egy családi idillbe csöppen. Látja, ahogy Karesz, Lili és Tedi játszanak, és fájdalommal világossá válik számára, hogy Karesz Lili és Tedi – hárman egy család.
 


Joe-nak születésnapja közeledik, és egészen addig nyugalomban és boldogságban tölti a napot, amíg Lalitól meg nem kapja az egyik kellemetlen meglepetést a másik után. Nem szeretne maga körül nagy felhajtást, de amikor el akarja vinni a motorját egy szerelő ismerőséhez, belefut néhány régi motorosba, és segítséget kér lakótársaitól, mert nagy bajban van. A lakótársak pánikba esve a segítségére sietnek.
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Legnézettebb videók