Műsorújság
RTL Most

Újabb hét, újabb versenyzők a Konyhafőnök Juniorban!

Egy szempillantás alatt túl vagyunk a Konyhafőnök Junior első hetén. Nem hiába, izgalom volt bőven. Új héthez új szereplők dukálnak, nézzék meg, kik ők.
A Konyhafőnök Junior első hetét követően négyen jutottak a középdöntőbe. A második hétbe lépve újabb versenyzők érkeznek a konyhába. Hangának, Lottinak, Balázsnak, Nándinak, Lászlónak és Botondnak még új lesz a terep, de valószínűleg ez nem akadályozza majd meg őket abban, hogy a maximumot hozzák ki magukból.  

Ismerjük meg őket szépen sorban, hiszen egytől-egyig nagyon izgalmas személyiségek. 

A mindig pedáns, pontos és összeszedett Hegedűs Hanga a fűszerek mestere. Az anyukájától tanult főzni, húsokkal szeret a leginkább, csigával, békával, tengeri herkentyűkkel a legkevésbé dolgozni. A főzésen kívül a 10 éves lány hobbija a zene, méghozzá minden mennyiségben: énekel, zongorázik, gitározik. És mi az a különleges képesség, amire vágyik? Egyértelmű: a halhatatlanság!A 11 éves Digner Lotti ha tehetné, szuperhős lenne. Ez nem biztos, hogy összejön neki, de úgy döntött, a konyhában azért megmutatja, hogy képes varázsolni. Az alapok elsajátításában a szülei és a keresztapukája segített neki. Saját bevallása szerint gyengéi a főzelékek. Nagyon szeretne egy kutyát, ezen kívül szenvedélye a szereplés, több filmben is megmutatta már színészi képességeit. És mire költené a nyereményt? Elutazna a családjával a Maldív-szigetekre, autót és konyhai eszközöket vásárolna. Bereczky Balázs 10 éves, és amellett, hogy rendkívül intelligens, még áriázni is szeret. Bárhol, bármikor. Az anyukájától és a nagymamájától tanult főzni. Ha különleges képességet lehetne választania, legszívesebben ő is halhatatlan lenne. Mit csinál, ha nem főz? Mindent, ami sport: focizik, teniszezik, bringázik, síel. A nyereményből pedig szívesen elutazna Kínába.A 13 éves Takács Nándi egy születet vagány. Az a fajta, akinél a megnyerő külső érző szívet rejt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy ha ő nyerné a versenyt, jutna a nyereményből a haverjainak is. Hát nem kedves? Kelbimbó, rizs, vese, paraj, sóska – ezeket az alapanyagokat inkább kerüli, de különböző húsokkal és halakkal szívesen dolgozik. Focizik és rajzol, ezen kívül rajong az Éjjel-Nappal Budapestért, nagy álma, hogy egyszer találkozzon a szereplőkkel.Varga Botond György 12 éves, és ha választhatna a különleges képességek közül, ő repülni szeretne. Szabadidejében a főzésen kívül íjászkodni szeret. A gasztronómiával az édesanyja ismertette meg, de tintahallal és birkahússal nem szeret dolgozni. Mit csinálna, ha nyerne? Modern konyhai felszereléseket és gépeket vásárolna, és a szobáját is felújíttatná. Szendrey László 12 éves, egy igazi csibész. Ezt jól mutatja, hogy nagyon szeretne néha láthatatlan lenni, mert így könnyebben ki tud szúrni a haverjaival. Ő is az anyukájától tanulta a főzés tudományát, de ha teheti, a májat, a csigát és a kagylót kerüli. Szabadidejében szívesen kosárlabdázik, ezen kívül ő is nagyon szereti nézni az Éjjel-Nappal Budapestet. A nyereményből lakást venne a családjának. Ők hatan tehát azok, akik mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy a legjobb formájukat mutassák, és hogy ételeikkel bizonyítsák a zsűrinek: elég jók ahhoz, hogy Magyarország első junior konyhafőnökévé váljanak. 

Legnézettebb videók