Műsorújság
RTL Most
Szabadkai Zalán
Szabadkai Zalán


Kedvenc szakács: A TV-ben szívesen néztem a főzős műsorokat, de igazán kedvenc szakácsom nincs, mindenkitől lehetett valami újat tanulni. Akikkel élőben is találkoztam, megismerhettem a munkájukat és sokat is segítettek nekem, azok Jahni László és Turcsics Gábor a Kistücsök étteremből. Külföldi szakácsok közül Gordon Ramsay műsorait néztem, nagyon tehetségesnek tartom és nagyon szórakoztató is, ahogy ordibál másokkal, szerencsére nem velem :)

Kedvenc recept: mogyorós-mascarponés krémmel töltött profiterol

Kedvenc magyar híresség, akivel szívesen találkoznál: Bödőcs Tibor
 

Békéscsabán lakok. Szabadidőmben szeretek olvasni, videójátékokkal játszani és sorozatokat nézni, az egyik kedvencem a Doktor Csont. Mostanában Leslie L. Lawrence könyveket is olvasok. Több sportot is kipróbáltam már, kezdve a kickboxtól a hiphop-on át a kosárlabdáig, most már 1 éve kézilabdázok.

Szeretem az állatokat, de a bogaraktól irtózom, a pónikkal meg hamar meggyűlt a bajom. Én voltam az egyetlen, akit az állatkertben a simogatóban megharapott egy :)

4 évvel ezelőtt kezdtem el a főzéssel foglalkozni, eleinte csak segítettem anyukámnak, aztán egyre több ételt önállóan készítettem el. Otthon mindenkinek megvan a feladata főzéskor, anya a pakoló, Peti a kézmosás felelős, a bátyám pedig a legnagyobb kritikusom. Mindenféle házimunkát utálok, így főzés után én vagyok az első, aki elmenekül a konyhából, legalábbis megpróbálok…

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo