KERESÉS search-close

Pékségbe tört a medve, és majdnem mindent felfalt (de csak majdnem)

szerző:
2015.07.18. 13:00
Nem csak a gyerekek lehetnek válogatósak, hanem a mackók is. Egy torkos medve története következik, aki utálta a rebarbarát!
Pékségbe tört a medve, és majdnem mindent felfalt (de csak majdnem)
A bűn útjára lépett egy medve Coloradóban: az éhes állat betört egy kis családi vállalkozásként üzemelő pékségbe, és felfalt 24 pitét. A készletből egyedül az epres-rebarbarás sütemények úszták meg a rablótámadást, ezeket ugyanis valamiért nem volt hajlandó elfogyasztani a mackó. Az állat egyébként az egyik ablakon át jutott be az épületbe, és úgy tűnik, elég körültekintő volt, ugyanis egy olyan helyiségbe vonult vissza megdézsmálni a kínálatot, ahol nem voltak biztonsági kamerák. Persze hibákat is követett el, ugyanis a helyszínen hagyott két hatalmas talplenyomatot.

Pékségbe tört a medve, és majdnem mindent felfalt (de csak majdnem)

via Mashable
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való