Műsorújság
RTL Most

Hat új versenyző jelentkezik be a junior konyhafőnök címért!

A Konyafőnök Junior versenyzőivel nem lehet betelni. Alig érik fel a pultot, de mégis profin látnak hozzá a munkához. Szerdán újabb hat versenyző mutatkozik be! Ismerjék meg őket!


Sok ifjú szakács megmutatta már a Konyhafőnök Juniorban, hogy mennyire otthonosan mozog a konyhában. Most újabb tehetségek élhetnek szenvedélyüknek. Közös bennük, hogy a gasztronómia a mindenük. És hogy ők szeretnének lenni Magyarország első junior konyhafőnökei. 

Polányi Jázmin 13 éves, és a sütik szerelmese. Egy igazi jótevő, aki ha tehetné, legszívesebben jó tündérré válna, hogy segíteni tudjon a rászorulókon. Csigával, kaporral és tökkel nem szeret dolgozni, de ha sütésről van szó, kevés ellenfele akad. Atletizál és szeret lovagolni, a nyereményből pedig kiutazna a riói olimpiára.A szintén 13 éves Zengő Dominik alapvetően az anyukájától tanult főzni, de az internetről is ellesett már sok trükköt. Húsételekben a legjobb, a desszertek viszont a gyengéi. Ha választani lehetne egy különleges képességet, ő azt kérné, hogy láthatatlan legyen, így meg tudna viccelni másokat. Ezen kívül a jövőbe is elutazna, abban reménykedik, hogy szakácsként látja majd ott magát viszont. A nyereményből egy kínai gasztrotúrára vagy Görögországba utazna.Volper Boglárka nem csak az ízre, de a megjelenésre is szeret adni, így mindig gondosan ügyel arra, hogy a tálalása tökéletes legyen. A 11 éves lány anyukájától tanult főzni. Ami az alapanyagokat illeti, a tengeri herkentyűkkel nem szeret dolgozni. Tésztaételeket és desszerteket viszont kifejezetten szeret készíteni. Balettezik és lovagol, nyereményéből pedig teaházat készül nyitni.Jakab Dávid 11 éves, és kedvenc helye a konyha. Minden nap magának készíti a reggelit, az ebédet és a vacsorát is. Kétévesen már húst panírozott, és az a célja, hogy ő legyen a világ legjobb konyhafőnöke. Nem szereti a halat és a tengeri herkentyűket, a csirkehús és a sertésszűz viszont a kedvencei. Nyereményéből a rákos gyerekeknek segítene.A 13 éves Szőke Zádor a streetfood megszállottja. Nem szereti a belsőségeket, a gombát, a májat, és a karalábét, a baromfihús, a marha és a tészta viszont a kedvencei közé tartoznak. Ha teheti, gördeszkázással múlatja az idejét, a nyereményből pedig elutazna a családjával egy olaszországi vagy spanyolországi gasztrotúrára. Kovács Dorka az anyukájától és különböző könyvekből tanult főzni, és persze az internet is a segítségére volt. Különleges képességként a teleportálást választaná. Gyengéi a főzelékek, de szeret desszerteket sütni, és csirkével dolgozni. A főzésen kívül szabadidejében szeret rajzolni. A nyereményből segítene kifizetni a nővérének a tandíjat, venne egy trambulint és egy új telefont. Ők hatan foglalják el szerdán a Konyhafőnök Junior stúdiójának pultjait, hogy megmutassák ország-világnak: komolyak a szándékaik, és nyerni szeretnének. Kinek fog ez sikerülni közülük?

Legnézettebb videók