Műsorújság
RTL Most

Hat új versenyző érkezik a Konyhafőnök Juniorba!

Két eseménydús napon vagyunk túl a Konyhafőnök Juniorban. Az első hat versenyzőből hárman jutottak tovább, de nincs megállás, mert most újabb féltucat fiatal érkezik, hogy megmutassa, mit tud.

Hat új fiatal szakács vág neki a Konyhafőnök Junior versenyének. Mindannyian nagyon elszántak, és nem csak maguknak, de családjuknak és barátaiknak is bizonyítani szeretnének. 


Lelkesek, vidámak, elszántak és mindig van egy jó ötletük. Ismerjék meg őket! 


Egy srác, akit nagyon zavar a vasalatlan ing és a kócos haj, és egy srác, aki odavan a tésztaételekért. Rusznyák Rudolf minden nap bejár és főz magának valamit édesapja éttermében, hogy aztán új erőre kapva hódolhasson hobbijainak, amik közt a jégkorong is szerepel. És hogy mire költené a nyereményét? Egyértelmű: utazás Costa Ricára, esetleg Indiába. Elképzelhető, hogy valaki már 13 évesen tudja, mi akar lenni felnőtt korában? Persze! Itt van például Stiefvater Leni, aki ilyen fiatalon is minden nap azért tanul és fejleszti magát, hogy később a hivatása is az legyen, ami a szenvedélye: a főzés. Különleges képessége, hogy mindenben lát valami, jót, ezen kívül mindig van egy nagy meglepetés, és valamilyen tradicionális étel a tarsolyában.  Szegedy Roland egy céltudatos ifjú szakács, aki szívvel-lélekkel főz. Az a típus, aki nem adja alább a tökéletesnél, és aki mindig a jobbra és finomabbra törekszik. Az anyukájától és a nagymamájától tanult főzni, ha pedig együtt főzhetne valakivel, Fördős Zé lenne a kiválasztott. Walker Tereza a két lábon járó maximalizmus, akit idegesít a határozatlanság és az értetlenkedés. Teljesítményével a szüleinek és a barátainak szeretné bizonyítani rátermettségét. A főzésen kívül szeret lovagolni, a nyereményből pedig Bora Borára vagy Balira utazna el. Nem várt nehézség főzés közben? Váratlan fordulatok? Müllner Bencének nem számít, ő ugyanis sosem veszti el hidegvérét. Nem hiába, bár még csak 10 éves, de ehhez képest már rutinos szakács: 3 éves korától főz az apukája segítségével. Mostanra azonban már csak kuktának használja mesterét. Szeret pecázni, és szenvedélye a bélyeggyűjtés, ha pedig saját étterme lenne, testvére feladata a mosogatás lenne.Ács Csaba szenvedélyes horgász, aki a legnagyobb halakra vadászik, de a csalikat sem becsüli le. Állandóan pörög, ötletel és alkot valami izgalmasat. Legyen a konyhában, vagy bárhol máshol, nincs olyan jelenség, amit ne akarna megérteni. Lételeme a kíváncsiság, és arra törekszik, hogy egyre többet és többet tudjon meg a világról. És így van ez a főzéssel kapcsolatban is.   Leni, Tereza, Csaba, Bence, Roland és Rudolf – ők hatan állnak be a pult mögé szerdán. Céljuk ugyanaz: Magyarország első junior konyhafőnökének lenni. 

Legnézettebb videók