KERESÉS search-close

Hanga vendégül látta a Nagy Terítékverseny győzteseit

szerző:
2015.12.15. 20:27
Tudja, milyen az, amikor Magyarország első junior konyhafőnöke és Magyarország legszebben terítő juniorjai találkoznak? Óriások egymás közt! Kattintsanak a részletekért!
A Nagy Terítékversenyt a Konyhafőnök Juniorral egy időben hirdette meg az RTL Online. Lehetőséget szerettünk volna biztosítani azoknak, akik számtalanszor örömet szereznek a családjuknak, és megmutatják, hogy ha terítésről és ízlésről van szó, ők a legjobbak. 

Számos rendkívül szép asztalteríték fotója érkezett a felhívásra, végül négyen részesültek jutalomban. 

Gáspár Márk lett az első, ezzel 1 db 40 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomagot nyert:

Hanga vendégül látta a Nagy Terítékverseny győzteseit

Légrádi Loretta lett a második, ezzel 1 db 35 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomagot nyert:

Hanga vendégül látta a Nagy Terítékverseny győzteseit

Csóka Balázs lett a harmadik, ezzel 1 db 25 ezer forint értékű, a Jófogások Boltja által összeállított nyereménycsomagot nyert:

Hanga vendégül látta a Nagy Terítékverseny győzteseit

A közönségszavazást Petendi Sára nyerte, ezzel ő lett a 100 ezer forint értékű utazási utalvány büszke tulajdonosa. 

Hanga vendégül látta a Nagy Terítékverseny győzteseit

Az események azonban itt még nem értek véget. Hegedűs Hanga, Magyarország első junior konyhafőnöke, a Konyhafőnök Junior győztese ugyanis úgy döntött, hogy vendégül látja a legszebben terítő gyerekeket egy reggelire, és ekkor adja át számukra a jól megérdemelt jutalmakat. Az esményen sajnos a második helyezett, Légrádi Loretta betegség miatt nem tudott megjelenni, de a többiek nagyon lelkesen kóstolták Hanga mesteri ételeit.
 
 
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való