Műsorújság
RTL Most
Fördős Zé
Fördős Zé
Foglalkozás: Videós gasztroblogger

Mit gondol a Juniorról?

 

"Én olyan gyerekeket keresek itt a Konyhafőnök Juniorban, akikben benne van az őszinte szenvedély. Akik tudják, hogy a főzés az egy hatalmas játék és egy óriási kaland!"


Zé-t kiskorától fogva vonzotta az éttermi konyha. Igazi vendéglátós családból származik: nagymamája és édesapja is ezen a területen dolgozott egész életében. Első receptfüzetét 9 éves korában kezdte összeállítani. A Xántus János Idegenforgalmi Középiskolában érettségizett, innen a  BGF Vendéglátó és Szálloda szakán tanult tovább.

Már középiskolás korától fogva járt pincérkedni különböző catering cégekhez, a főiskola után pedig ezen a területen helyezkedett el mint gasztronómiai menedzser. A catering bizniszben összesen 16 évet dolgoztott.  

Brazil utazásai során ismerkedett meg a churros nevű töltött fánkszerű sütivel, amit különböző nyári fesztiválok árusít is vállalkozásán keresztül. Számára a vendéggel történő találkozás a legizgalmasabb pontja a szakmámnak.

A Szárnyas Ízvadász gasztro-videoblogot 2012. szeptemberében indította el. Videóiban főzött a Francia Riviérán, hegyi patak partján, sikátorban, ezen kívül bemutatta Róma, London, Tunisz és Budapest legmenőbb street food helyeit is. Az elmúlt évek során az egyik legsikeresebb gasztroblog lett a Szárnyas Ízvadászból.

Blogjával arra próbál meggyőzni mindenkit, hogy egy pizza árából zseniális kétszemélyes lakomákat lehet csapni 30 perc ráfordítással.

Legújabb videós projektjei: Street Kitchen, Felzabáltuk Magyarországot!

A videóblogolás mellett időnként főzőiskolai programokat tart 16-24 fős csoportoknak.

 

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo