KERESÉS search-close
Fördős Zé

Fördős Zé

Foglalkozás: Videós gasztroblogger

Mit gondol a Juniorról?

 

"Én olyan gyerekeket keresek itt a Konyhafőnök Juniorban, akikben benne van az őszinte szenvedély. Akik tudják, hogy a főzés az egy hatalmas játék és egy óriási kaland!"


Zé-t kiskorától fogva vonzotta az éttermi konyha. Igazi vendéglátós családból származik: nagymamája és édesapja is ezen a területen dolgozott egész életében. Első receptfüzetét 9 éves korában kezdte összeállítani. A Xántus János Idegenforgalmi Középiskolában érettségizett, innen a  BGF Vendéglátó és Szálloda szakán tanult tovább.

Már középiskolás korától fogva járt pincérkedni különböző catering cégekhez, a főiskola után pedig ezen a területen helyezkedett el mint gasztronómiai menedzser. A catering bizniszben összesen 16 évet dolgoztott.  

Brazil utazásai során ismerkedett meg a churros nevű töltött fánkszerű sütivel, amit különböző nyári fesztiválok árusít is vállalkozásán keresztül. Számára a vendéggel történő találkozás a legizgalmasabb pontja a szakmámnak.

A Szárnyas Ízvadász gasztro-videoblogot 2012. szeptemberében indította el. Videóiban főzött a Francia Riviérán, hegyi patak partján, sikátorban, ezen kívül bemutatta Róma, London, Tunisz és Budapest legmenőbb street food helyeit is. Az elmúlt évek során az egyik legsikeresebb gasztroblog lett a Szárnyas Ízvadászból.

Blogjával arra próbál meggyőzni mindenkit, hogy egy pizza árából zseniális kétszemélyes lakomákat lehet csapni 30 perc ráfordítással.

Legújabb videós projektjei: Street Kitchen, Felzabáltuk Magyarországot!

A videóblogolás mellett időnként főzőiskolai programokat tart 16-24 fős csoportoknak.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való