KERESÉS search-close

Egy Junior újra esélyt kaphat, szavazd meg, ki legyen az!

szerző:
2016.06.01. 10:00

Ismét jön az ország legnagyobb főzőshow-ja a legkisebbekkel, és az új jelentkezők mellett az első évad egyik kiesője is esélyt kaphat a bizonyításra. A döntés a Ti kezetekben van, hogy ki legyen az!

Egy Junior újra esélyt kaphat, szavazd meg, ki legyen az!

Az már a tavalyi szériában kiderült, hogy nem csak a felnőttek lehetnek a gasztronómia szerelmesei, hanem a kisebbek is. A Konyhafőnök Junior konyhájában a gyerekek megannyi kihívással és feladattal találták szemben magukat, és hiába küzdöttek szívvel-lélekkel a továbbjutásért voltak, akik korábban – a középdöntő kapujában – távoztak. Közülük hárman most újra esélyt kapnak: Varga Viktória, Veégh Olivér és Müllner Bence.

Hármójuk közül egy online szavazáson keresztül választhatjátok ki azt a szerencsést, aki ismét megmérettetheti magát és újra közelebb kerülhet álma megvalósításához.

A döntés a ti kezetekben van! Egy hónapig szavazhattok a kedvencetekre. Görgess lejjebb, hogy szavazhass!

Szavazás

Egy Junior újra esélyt kaphat, szavazd meg, ki legyen az!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való