KERESÉS search-close
Bernáth József

Bernáth József

Foglalkozás: Creative chef

Mit gondol a Juniorról?

 

"A Junior versenyzői pont abban a korban vannak, amikor az ember úgy szívja magába a tudást mint a szivacs. Éppen ezért nagyon hálás, ugyanakkor felelősségteljes feladat bevezetni őket a gasztronómia izgalmas világába."

 
Éttermek, ahol eddig dolgozott:
NICOLAS LE BEC, LYON, FRANCIAORSZÁG
LA CUISINE DE JOEL ROBUCHON LONDON, ANGLIA
FOOD SHOW LTD, LONDON, ANGLIA
 
Kreatív séfként London egyik vezető catering cégének a tagja. Pályafutását ugyancsak egy catering cégnél kezdte, melyet akkoriban Harmath Csaba vezetett. Ő nyitotta fel József szemét, hogy a gasztronómia mennyire színes és sokrétű. Ezt követően Pethő Balázs kezei alatt tanulta meg az apróbb fortélyokat, s Balatonszemesen Csapody Balázs és Jahni László mellett jött rá: lehet családias hangulatban is dolgozni. Ezután került Lyonba, majd onnan Londonba.

"Ha valaki igazán széles látókörű és tanult séffé akar válni, muszáj néhány évet külföldön töltenie" - vallja József.

A párizsi Museé d’Orsay éttermében három hónapon keresztül József menüjének a tolmácsolásában ismerkedhettek meg a látogatók a magyaros ízekkel.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való