A tartalom nem található. A legfrissebb tartalmakat viszont megtalálod, ide kattintva
A csupaszpofájú tamarint – az esőserdők rohamos pusztulása miatt - a kihalás veszélyezteti, mindössze párezer egyede él vadon az Amazonas esőerdeiben, viszonylag kis területen. Így igazi ritkaságnak számít, állatkertben is alig 180 látható belőlük.