Műsorújság
RTL Most

Yondu új külsőt kap A galaxis őrzői 2-ben

Az idei Comic-Con résztvevői belekukkanthattak A galaxis őrzői folytatásának egy-két részletébe, akik viszont nem tudtak részt venni az eseményen, most megleshetik, hogyan fog kinézni a kék-bőrű útonálló a film második részében.

A Marvel Instagramon osztott meg egy fotót A galaxis őrzői 2. karakteréről, Yonduról, aki az első rész óta méretes tarajt növesztett, ami még így sem teljesen hasonlít a képregényben ábrázolt piros óriáshoz.

Állítólag az első részben azért csak egy csonk volt látható Yondu fején, mert a forgatásokon csak zavarta volna Michael Rookert a hatalmas taraj, amivel azóta biztosan sikerült megbirkóznia a színésznek. Annál is inkább, mivel a film forgatása véget ért.

 

A photo posted by Marvel Entertainment (@marvel) on

 

Nem Yondu külseje lesz az egyetlen újítás a Guardians of the Galaxy Vol. 2-ben. Új karakterek is bemutatkoznak a folytatásban, például Mantis, akit Pom Klementieff alakít majd, és akinek - a producer bevallása szerint - még sohasem volt része szociális interakcióban.

Ha kíváncsi vagy, hogyan zajlottak a jövő májusban bemutatásra kerülő film munkálatai, less be a kulisszák mögé Chris Prattel!

Forrás: Screen Crush
Képek: Tumblr és Instagram

Legnézettebb videók