Műsorújság
RTL Most

Wonder Woman nem tehet csodát Libanonban!?

A Gal Gadot főszereplésével készült film az egyik legjobb képregény adaptáció A sötét lovag óta! Ám hiába az ismeretlen sztori, az érdekes, új karakterek és a szuper film, egy valami kivetni valót még is talált a libanoni kormány, ami miatt nem engedik, hogy a DC hősnője, náluk is a mozikba kerüljön! Vajon mi lehet ez? Eláruljuk!

Nos, az apró bökkenő nem más, mint az, hogy a címszerepet Gal Gadot alakítja!

Nem, a libanoni kormánynak, nem a színésznő külsejével vagy éppen tehetségével, hanem sokkal inkább a származásával van problémája!

Hiszen Gadot nemcsak Hollywood-ban számít különlegességnek izraeli, illetve zsidó származásával, az egykori Miss Izrael, ugyanis még a hazájának a hadseregében is szolgált, és mivel ez a bizonyos szülőföld éppen háborúban áll Libanonnal is, az ottani kormány nem hajlandó bemutatni a legújabb filmjét! Mivel Libanonban törvény határozza meg azt, hogy izraeli termékek kerüljenek az országba, valamint hogy a helyiek Izraelbe utazzanak, illetve hogy kapcsolatba lépjenek izraeliekkel.

Kíváncsian várjuk vajon valóban sikerül-e betiltani a Wonder Woman című filmet, hiszen a Batman Superman ellen című mozit sem sikerült, bár abban lényegesen kevesebbet szerepel a szépséges színésznő!

Na, de a legnagyobb kérdés mégis csak az, hogy mi lesz így Az Igazság Ligája mozifilmmel?

Szerencsére a Wonder Woman nálunk mától már látható a mozikban!

Forrás: screenrant.com

Legnézettebb videók