Műsorújság
RTL Most

Wonder Woman a csodás új előzetesével hódít meg mindannyiunkat!

Erre pedig biztosan nem számítottunk a DC-től! Ha eddig ki akartad hagyni a Gal Gadot főszereplésével készülő mozit, most már biztosan nem fogod!

A Patty Jenkis által rendezett filmet 2017 júniusában láthatjuk majd a negyedik alkotásaként az új DC Universe-nek, amit aztán novemberben majd a régóta várt Justice League-film követ majd.

Az előzetesnek hála, láthatjuk, hogyan is határozta el Diana (Gal Gadot), Steve Trevor (Chris Pine) segítségével, hogy életében először megmentse az egész világot, emellett pedig rengeteg akció dús és látványos jelenettel kápráztatnak el bennünket.

 

 

Két különös helyszínre is elkalandozhatunk a csodás képeknek hála, az egyik Wonder Woman otthona az amazonok földje, a másik pedig a második világháborús környezet, amibe úgy tűnik, a hősnő először nehezen tud be illeszkednie, de végül még is feltalálja magát.

Arról nem is beszélve, hogy a Csodanő jelképe alatt felcsendülő zene is telitalálat, valamint ha hihetünk, a beharangozónak humorban sem szenved majd hiányt az alkotás!

Nem hiszed? Nézd meg az előzetest!

A Wonder Woman című film 2017 nyarára kerül bemutatásra a mozikban!

Forrás: Comingsoon.net
Képek: Entertainment Weekly Instagram
,

Legnézettebb videók