Műsorújság
RTL Most

Világsztár villantott Budapesten!

Ám a fiatal színésznő, ezúttal nem dolgozni, hanem sokkal inkább kikapcsolódni tért vissza fővárosunkba, ahova a barátnői is elkísérték! Kíváncsi vagy, kiről, illetve miről is van szó pontosan? Megmutatjuk!

A gyereksztárból szépen lassan, felnőtt A-listás színésszé váló, Dakota Fanning nemrég a A szépség és a szörnyeget sztárjával, Luke Evans-szel forgatott hazánkban!

 

A post shared by thereallukeevans (@thereallukeevans) on

Akkor a Disney-kalsszikusban, Gaston-t alakító színésszel és másik férfi kollégájával, Daniel Brühl-el turistáskodott Budapesten.

A napokban pedig a huszonhárom éves tehetség ismét ellátogatott fővárosunkba, de ezúttal modell barátnőit, Alessandra Garcia-t és Imogen Ker-t is magával hozta, hiszen most már végképp a kikapcsolódásra került a hangsúly!

Ennek köszönhetően pedig hála az égnek megkaptuk azt, ami minden csajos kirándulás elengedhetetlen része, vagyis a rengeteg képet és selfiet az Instagramra!

 

A post shared by Dakota Fanning (@dakotafanning) on

Kezdve azzal, amin a lányok bikiniben pózolnak egy budapesti fürdő tükrében.

Valamint azzal a fotóval, amihez Garcia a következőket fűzte:

„Budapest és ez a cuki idegenvezető!”

Úgy tűnik, Fanning-nek annyira megtetszett a fővárosunk, hogy úgy érezte, a barátnőinek is meg kell mutatnia, Budapesten, ahol a leírtak alapján már elég otthonosan mozoghat!

A színésznő egyébként a The Alienist című pszichothriller sorozattal tér vissza a képernyőre - amiben a már említett férfi kollégákkal lesz látható - és amiben egy olyan nyomozónőt alakit, aki megpróbálja felgöngyölíteni, annak a sorozatgyilkosnak az ügyét, aki férfi prostituáltakra vadászik a 19. századi New York-ban.

Forrás: news.co.au
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók