Műsorújság
RTL Most

Végünk! A Dark Phoenix-ben a kedvenc mutánsunk is benne lesz!

Annak ellenére, hogy az Apokalipszis a régi X-Menek végét jelentette, egyre több olyan hírt kapunk, hogy sok ismerős arc is felbukkan majd a sztoriban. Mi pedig ennél boldogabbak nem is lehetnénk, ugyanis személyes kedvencünk is befut az új filmbe! Vajon ki lehet az? Lehet, hogy neked is ő a kedvenced? Na, lássuk!

Az X-Men: Dark Phoenix lassan forogni kezd, mi pedig már láthattuk a stábtagokat, ahogyan azt is megtudhattuk, hogy lesz egy-két visszatérő szereplő, de új karaktereket is megismerhetünk majd a ’90-es évek idején játszódó mozifilmben.

Most pedig azt a jó hírt kaptuk, hogy kedvenc mutánsunk, Quicksilver is látható lesz a készülő filmben!

 

A post shared by X-Men Movies (@xmenmovies) on

Bizony, Peter Maximoff (Evan Peters) ismét rohan, hogy segíthessen az ifjoncokból álló X-Meneken, ám hogy pontosan mi lesz a szerepe és, hogyan kapcsolódik majd a cselekménybe, azt egyelőre nem tudni.

 

A post shared by X-Men Movies (@xmenmovies) on

Bevalljuk, minket nem is nagyon érdekel, hogy van-e létjogosultsága a szupergyors mutáns szerepeltetésének a Dark Phoenix-ben, ugyanis mi már az X-Men-Az eljövendő múlt napjai óta imádjuk Quicksilvert.

Erre a rajongásunkra pedig az X-Men-Apokalipszisben való cameója csak még egy lapáttal rátett!

De azért él bennünk a remény, hogy Evan Peters és Michael Fassbender feltűnése, azt is jelenti, hogy Peter ezúttal végre elárulja Magnetónak (Michael Fassbender), hogy ő a fia!

 

A post shared by X-Men Movies (@xmenmovies) on

Az X-Men: Dark Phoenix-et Simon Kinberg rendezi és novemberben kerül a mozikba!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók