Műsorújság
RTL Most

Vége mindennek: Cher énekel a Mamma Mia 2-ben!

Ennél jobban már nem tudnánk várni a nyarat és vele együtt a híres musical folytatását. Szerencsére, folyamatosan kapunk részleteket a moziból, a legutóbbi ilyen teljesen felforgatta a napunkat.

Rengeteget írtunk már a Mamma Mia 2-ről – ami a Here We Go Again alcímet kapta –, és be kell vallanunk, hogy eléggé jónak tűnik a folytatás. Már elődje is óriásit robbantott a mozikban, de ez nem is csoda, hiszen ha egy rakás híres és elismert színészt beledobunk egy ABBA daloktól hömpölygő musicalbe, akkor tutira nem lesz megállás.

Ez a felállás a második felvonásban sem változik, csupán egyetlen félelmünk van, amit múltkor már ki is fejtettünk…

Ami viszont még hihetetlenebb, hogy a nevek terén is tudtak emelni a megszokott szinten, hiszen olyan mellékszereplőket szerveztek be a folytatásba, hogy már a puszta ténytől remegni kezdtünk.

Igen, most elsősorban Cherre gondolunk!

Kétféle előzetest is megnézhettünk már, ami nyíltan kezeli a kérdést: ez a történet nemcsak a jövőben – 10 évvel az első rész után – játszódik majd, de bepillanthatunk végre Donna izgalmas, szerelmektől hemzsegő múltjába is. Ebben az ide-oda cikázásban kap majd szerepet Sophie nagymamájaként az énekesnő, aki szőke parókában, magassarkúban, egy icipicit beképzelt, mégis imádnivaló humorral hozza az „öreg hölgyet”. Tippünk szerint vele akarják majd feledtetni kicsit Meryl Streep-et – akit, lássuk be, nem lehet elfelejteni, de Cher talán megközelítheti ezt az érzést.

Most végre megkaptuk az első olyan összeállítást, amiben Cher hangján is felcsendül egy ABBA nóta. Mi percek óta remegünk a boldogságtól.

Hallgassátok:

Legnézettebb videók