Műsorújság
RTL Most

Vége a titoknak: Angelina Jolie ismét visszatér Demóna szerepében!

Az Oscar-díjas színésznő egy amerikai filmfesztiválon mesélt a Demóna folytatásáról, és bár nem árult el sok részletet, rendesen felcsigázta a kedélyeket!

Angelina Jolie korábban is kacérkodott a rendezéssel. A 2012-es A vér és méz földjén után idén a Telluride Filmfesztiválon mutatta be vadonatúj dokumentumfilmjét, ahol a közelgő Demóna 2-ről is lerántotta a leplet!

Elárulta, a stáb marad a régi, de sem a történetről, sem a többi szereplőről nem tudtunk meg semmit.

„Én lettem a kenyérkereső a családban. – poénkodott a válófélben lévő színésznő. – Jelenleg a forgatókönyvön dolgozunk, és megígérhetem, erős lesz a folytatás!”
 

Dicséretes dolog, hogy Linda Woolverton forgatókönyvíró mellet, a színésznő maga is kiveszi a részét a munkálatokban. Ő maga is kijelentette: mostanában egyre inkább szeret a kamera túloldalán dolgozni.

A stúdió nemrég a premier időpontját is kitűzte: a Demóna 2 jövőre, július 28-án érkezik!

A 2014 májusában debütáló első rész 180 millió dollárból készítették, és világszerte közel 756 millió dollárt hozott a mozifilmnek. Nem csoda hát, hogy a készítők lelkesen vágnak bele a következő rész elkészítésébe!

Úgy tűnik, az élőszereplős Disney-filmek egyre nagyobb népszerűségnek örvendhetnek: a jövőben Emma Stone Szörnyella de Frász bőrébe bújik, Emily Blunt Mary Poppins lesz, és érkezik a Tim Burton-féle Dumbo is!


Forrás: Theguardian, Comingsoon

Legnézettebb videók