Műsorújság
RTL Most

Úristen! Jim Carrey lerántotta a leplet függőségéről!

A nagy nevettető olyan titkokat árult el, amire gondolni sem mertünk, valamint egy teljesen új oldalát mutatta meg, amit eddig még sosem láthattunk! Vigyázat, meglepő és intim dolgok következnek!

Néhány éve már nem igazán láthattuk filmben a színészt, aki mostanában a festészetben éli ki magát!

Carrey egyébként már megemlítette, hogy szeret és tud is rajzolni, de minnt általában a legtöbb dolgot az ő esetében, ezt is inkább csak tréfának tekintettük. Egészen mostanáig, ugyanis a neten elkezdett keringeni egy minidokumentumfilm, aminek címe „Színekre van szükségem!” és aminek főhőse Jim Carrey, aki több magánéleti és alkotói titkot is megoszt a felvételen!

Így derült ki az is, hogy a gyerekkori hobbik, mint a színjátszás, valamint a rajzolás, hogyan lett végül a munkája, illetve hogy a kedvese elvesztése után érezte magában azt, hogy csak a festés és leginkább a színek segíthetnek rajta:

„A kezdetekben annyi festmény volt a lakásomban, hogy mozdulni sem lehetett tőlük, enni is azokról ettem.”

Carrey pedig azt is elárulta, hogy mit jelent számára a képzőművészet:

„Szeretem, hogy független, hogy szabad lehetek, mert senki nem mondja meg, mit és, hogyan kell tennem! Ráadásul van az egészben valami azonnaliság is!”

Amellett, hogy talán még sosem láthattunk ilyen belsőséges interjút a világsztárral, többek között egy híres kosárlabdázónak, LeBron James-nek is köszönhető a videó népszerűsége.

A sportoló ugyanis még a Twitterén is megosztotta azt:

„Ez hihetetlen, fogalmam sem volt erről! Fantasztikusak a munkáid Jim Carrey! Nagyszerű lenne, ha egyszer személyesen is beszélhetnénk róluk!”

Nézd meg hát te is, mi az, ami így lenyűgözte az internet népét, valamint hogy, hogyan is dolgozta fel szerelme halálát Jim Carrey!

Forrás: slashfilm.com, vimeo.com

Legnézettebb videók