Műsorújság
RTL Most

Ünnepelj Középföldén a Film+-szal!

Immár hagyomány, hogy a Film+ karácsonyi filmkínálatának meghatározó pillére Peter Jackson Gyűrűk Ura- és A Hobbit-trilógiája. Nem lesz ez másként ez 2017-ben sem: a fantasztikus klasszikus teljes terjedelmében az idén is végigkíséri az ünnepeket a Film+-on!

December 24-től hat estén át újra megelevenedik Középfölde varázslatos világa, ráadásul a filmek alapjául szolgáló regényfolyam időrendi sorrendjét követve.

Ennek megfelelően a sort december 24-én A hobbit - Váratlan utazás című film indítja. Hatvan évvel járunk A Gyűrűk Ura történetének kezdete előtt. A békésen éldegélő Zsákos Bilbót (Martin Freeman) Szürke Gandalf, tizenhárom törp és legendás vezetőjük, Tölgypajzsos Thorin társaságában vág neki az utazásnak. Céljuk, hogy visszaköveteljék az elveszett Törp Királyságot a rettegett sárkánytól, Smaugtól.

December 25-én A hobbit - Smaug pusztasága című résszel folytatódik az út a Magányos Hegy felé. Másnap, december 26-án A hobbit - Az öt sereg csatája című résszel zárul Peter Jackson Hobbit-trilógiája. December 27-től három estén a klasszikus Gyűrűk Ura-trilógia szereplőinek kalandjait követhetik a nézők a Film+-on.

A Hobbit és A Gyűrűk Ura filmek december 24-től hat estén át 20:30-tól a Film+ műsorán!

Legnézettebb videók