Műsorújság
RTL Most

Újra együtt a Wall Street farkasa sztárpárja?

Pár napja már megtudtuk, hogy DiCaprio igent mondott Tarantino ajánlatátára, de most a szerepére is fény derült. Sőt, nagy valószínűséggel egykori filmbeli partnere, Margot Robbie is csatlakozik hozzá!

Tarantino már gőzerővel készíti elő legújabb, 1969 című alkotását, amiben ismét együtt dolgozik Leóval. Na de kit játszik pontosan az Oscar-díjas színész? Nem is kell nagyon elszakadnia a szakmájától, hiszen a filmben is egy színészt fog alakítani, akinek saját western filmsorozata is volt a televízióban, később viszont Hollywood felé is kacsingatni kezdett. Mivel azonban nem igazán sikerül elérnie álmát, Olaszországot veszi célba, ahol kis költségvetéssel is készíthet westernfilmeket.

Nem igazán lepődtünk meg a témát illetően, hiszen tudjuk jól, hogy a rendező is nagy rajongója a műfajnak, és több filmjében is merített a westernből, nem is beszélve előző nagyjátékfilmjéről, az Aljas nyolcasról!

Ha ez viszont nem lenne elég, Tarantino jelenleg Margot Robbie ügynökével tárgyal, hiszen a színésznőt képzelte el Sharon Tate szerepére! Szerintünk tökéletes választás lenne:

 

 

Tiszta szívből szurkolunk neki, hiszen elképesztő volna, ha a sztárpáros ismét együtt játszana! Martin Scorsese filmje ugyanis a mai napig hatalmas rajongótábort tudhat magáénak, így biztosak vagyunk benne, hogy Tarantino neve mellett az ő jelenlétük is nagyban hozzájárul majd a sikerhez.

A színésznőt addig is a Viszlát, Christopher Robin című filmben tudjátok megnézni, majd hamarosan az Én, Tonya életrajzi alkotásban láthatjátok, ami február elsején debütál a hazai mozikban!

Legnézettebb videók