Műsorújság
RTL Most

Újra együtt a Csillagainkban a hiba szerelmesei!

A könnyes tinidráma a mai napig ott van a kötelező romantikus filmek listánkon, és mindig megdobban a szívünk, amikor valami újdonságot hallunk a moziról. Az idei Aranyglóbusznak hála, ez most is megtörtént.

Szeretjük a romantikát, a romantikus filmeket pedig még inkább! Többek között ezért is zártuk a szívünkbe a Csillagainkban a hibát, hiszen egy törékeny szerelemről szólt, amivel végre újra megpendítették a régről hiányolt romantikus történetek vonalát a tinik világában is. Persze, szétsírtuk magunkat, és azóta is összetört szívvel zokogunk Augustus Waters után.

Ami még szebbé tette az egészet, az a tökéletes és meglepő szereposztás volt. Miért is volt meglepő? Ansel Elgort (aki a színészet mellett, csodás énekes is) és Shailene Woodley korábban már játszottak együtt – a Beavatott-sorozatban –, ahol testvéreket alakítottak. Ez viszont nem állította meg őket abban, hogy jobban megpendítsék egymás között az érzelmeket:

„Van abban valami igazán gyönyörű, hogy valakivel többször is együtt játszik az ember. Minél jobban megismerjük személyesen a másikat, annál könnyebb művészileg is felszabadulni mellette. Szerintem, ha Ansellel nem ismertük volna egymást A beavatott-filmekből, nem lett volna ugyanolyan a kapcsolatunk a vásznon.” – mesélte Shailene.


A kettejük közötti kémia pedig a mai napig működik, akárhányszor egymásba botlanak, nem maradhatnak el a nagy ölelések. Így volt ez a hétfő hajnalban megrendezett Aranyglóbusz gálán is – ahol nem mellesleg mindketten jelöltek voltak –, amikor a vörös szőnyegen összetalálkoztak a fiatalok:


Persze, már előtte is látták egymást, és képesek voltak akár még az interjúikat is félbehagyni, hogy odaköszönhessenek egymásnak.

Úgy tűnik, újabb nagy színészbarátság van kialakulóban, Leonardo DiCaprio és Kate Winslet retteghetnek?

Addig is nézzük meg, kik a kedvenc sztárpárosaink, akik már többször is játszottak együtt!

Legnézettebb videók