Műsorújság
RTL Most

Újabb sztár csatlakozott a Top Gun 2 stábjához!

Lassan, de biztosan érkeznek az infók a Top Gun folytatásáról: megvan a cím, a premierdátum, illetve egy új sztár is csatlakozott Tom Cruise és Val Kilmer párosához!

A Variety jelentése szerint nem mással bővült a Top Gun 2, avagy hivatalos címén Top Gun: Maverick stábja, mint a zseniális Whiplash főszereplője, Miles Teller!


Teller Goose fiát fogja alakítani, akit Tom Cruise mentorál majd: az 1986-os klasszikusban Anthony Edwards játszotta Goose-t, Maverick (Cruise) másodpilótáját. Teller mellett Glen Powell és Nicholas Hoult is esélyes volt a szerepre, sőt mindhármukat tesztelte Cruise, de végül Teller lett a befutó.

A filmet Joe Kosinski (Tron: Örökség, Feledés, Only the Brave) rendezi, a forgatókönyvet pedig Justin Marks (A dzsungel könyve - 2016, Counterpart/Képmás című sorozat) írja. A bemutatót 2019. július 12-re tűzték ki - legalábbis a tengerentúlon. Egy biztos: a forgatás már elkezdődött!

 

#Day1

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Tom Cruise-t egyébként legközelebb a Mission: Impossible - Utóhatásban csodálhatjuk meg augusztus 2-től, kíváncsian várjuk az 56 éves (!) akciósztár alakítását.

Forrás: Variety

Legnézettebb videók