Műsorújság
RTL Most

Újabb szereplője van a The Flash-filmnek!

Bizony, úgy tűnik Ezra Miller mellett ismét egy nagy nevet láthatunk a készülő mozi stáblistáján! Ki lehet az? Annyit elárulunk, hogy ismerős lehet számunkra már másik képregényadaptációból!

A rejtélyes sztár pedig nem más, mint Zack Snyder Watchmen-jének Dr. Manhatten-je Billy Crudup, aki most visszatérni látszik a szuperhősös filmek világába!

Bár a rendező ezúttal producerként működik közre a filmkészítésben, ismét együtt dolgozhat a sármos színésszel, aki a pletykák szerint Flash azaz Barry Allen apját, Henry Allen-t fogja játszani!

Crudup egyébként nemrég feltűnt az Oscar-díjas Spotlight - Egy nyomozás részletei című alkotásban, valamint állítólag látható lesz az Alien: Covenant című Ridley Scott moziban is.

Kíváncsian várjuk, milyen lesz a Majdnem híres csillaga Ezra Miller mellett, akiből már kaphattunk némi ízelítőt Flashként a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala és a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című mozikban, valamint nem sokára láthatjuk a készülő Justice League-ben, ami után hősünk végre önálló filmet is kap!

A The Flash-t Rick Famuyiwa rendezésében 2018 márciusában mutatják be a mozikban, Kiersey Clemons, Ray Fisher, Ezra Miller és Billy Crudup főszereplésével!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com, pinterest.com

Legnézettebb videók