Műsorújság
RTL Most

Újabb Harry Potter előzményfilm érkezik?

Azt rebesgetik, hogy Ridley Scott nagy fába vágja a fejszéjét, ugyanis egy vadonatúj mozit kaphat, méghozzá egy híres varázslóval a főszerepben!

Úgy tűnik, a 80 éves rendező egy pillanatig sem pihen, hiszen a Christopher Plummerrel újraforgatott A világ összes pénze és a Szárnyas fejvadász második része után nemcsak az Alien: Covenant folytatását tervezi, hanem több project is lapul a zsebében.

Ennek ellenére most az a hír járja, hogy a Disney szívesen megbízná a rendezőt a Merlin Saga című alkotással!

A közelgő mozi egyébként T.A. Barron könyvsorozatán alapszik, ami a fiatal Merlin történetét meséli el. Ezidáig olyan nagyszerű színészek bújtak a mágus bőrébe, mint Ben Kingsley vagy Sam Neil, de azt, hogy ezúttal ki formálja majd meg a klasszikus varázslót, sajnos még nem tudjuk.

Sőt, ha ez még nem lenne elég, az a pletyka is járja, hogy a forgatókönyv megírását az a Philippa Boyens kapja, akinek a Gyűrűk ura és a Hobbit trilógiák adaptalását is köszönhetjük, úgyhogy bizakodva várjuk, hogy mit fog kihozni a Merlin-történetből.

Kíváncsian várjuk a frissebb híreket a filmről, ami Scott szárnyai alatt biztosan nem fog csalódást okozni! Addig is lessétek meg ti is A világ összes pénze legújabb előzetesét, immár Christopher Plumerrel:

Legnézettebb videók