Műsorújság
RTL Most

Újabb cameók várhatóak a következő Bosszúállók-filmben?

Már jó ideje megy a találgatás, hogy vajon a Marvel kiket ránt még be a következő nagy csatájukhoz, amely ráadásul két részben támad majd. Felmerültek Star-Lordék, most pedig újabb nevek köszönhetnek be.

Legutóbb akkor hallhattunk az Infinity War szereplőgárdájáról, amikor Vin Diesel volt olyan kedves és elvette a Marveltől a lehetőséget, hogy ők jelenthessék be a rajongóknak a nagy hírt. Hogy mi is volt ez? Természetesen a Galaxis őrzőiről szólt, azon belül is a tényről, hogy a Star-Lord vezette banda is bekukkant Tony Starkékhoz a Bosszúállók harmadik részében.

A Halálos iramban sztárja és mindenki Grootja egy videóban ejtette el az infókat, amit a közösségi oldalán osztott meg a rajongóival. A stúdió persze semmit sem reagált az elhangzottakra, valószínűleg kivárják, hogy elüljön az izgalom, aztán lépnek valamit.

Természetesen nem ez az egyetlen felvetés a szereplőkkel és a cameókkal kapcsolatban, hiszen mindenki nagyban gondolkozik, és egy óriási Marvel-karaktertalálkozóra számítanak. Így nem meglepő, hogy jó ideje pedzegetik: az X-Menek is benézhetnek az Infinity War-ba?

 


Joe Russo – a folytatás rendezője is beszállt a találgatók közé és bedobott egy –viszonylag diplomatikus, ámde sokat sejtető – választ a közösbe:

„Amennyire én tudom, jelenleg semmilyen tárgyalás sem folyik az X-Menekről. Nem tudom, hogy a színfalak között volt-e vagy van-e bármilyen megbeszélés ezzel kapcsolatban. Annyi biztos, hogy nem hallottam semmit.”

Hogy mennyire lehet ez parasztvakítás? Nem tudni.

A legutóbbi nagy „deal” után végre Pókember is megnyilvánulhatott Marveles társai oldalán az Amerika kapitány harmadik részében. Ez pedig még inkább beindította a reménykedést az X-Men, valamint a Fantasztikus Négyes fronton.

A jövőben az is közrejátszhat, hogy melyik franchise szorul rá jobban, hogy egy eddig rendkívül jól teljesítő filmben szerepeljenek, ezzel is növelve saját megítélésüket. Ha ezt is figyelembe vesszük, akkor a Fantasztikusokra jobban ráférne egy cameó-ráncfelvarrás, hiszen a legutóbbi feldolgozás eléggé rosszul teljesített a mozikban.

Forrás: CinemaBlend
Képek: InterCom

Legnézettebb videók