Műsorújság
RTL Most

Új kép és még újabb karakter A galaxis őrzői kettőből!

Közeleg a Comic Con, meg James Gunn amúgy is szereti felpezsdíteni a rajongókat egy-két kulisszatitokkal, úgyhogy most kaptunk egy koncepciós rajzot a folytatásról.

Kevesebb, mint 300 napot kell várnunk imádott csapatunk következő kalandjára – ami végtelen hosszúságúnak tűnik –, azonban mindent megszépít, hogy a készítők folyamatosan képben tartanak minket a projekttel kapcsolatban. Volt itt már séta, és vicces körbetekintés a forgatáson Chris Prattel, és megannyi fotó, amit a színészekről lőtt a rendező.

Múltkor már rápörögtünk, hogy James Gunn bejelentette: miután már befejezték a munkátősszel ott lesznek a Comic Conon – ez még több exkluzív tartalmat ígér –, sőt ennek kapcsán már a második rész előzetesét is próbáltuk megjósolni: vajon mikor érkezhet…?

A rengeteg kérdés mellé most kaptunk egy friss rajzot -  Andy Park „tollából” –, amit A galaxis őrzői 2 kapcsán készített. Ezen a jól ismert hősöket és antihősöket láthatjuk: Drax, bébi Groot, Yondu, Star-Lord, Mordály, Nebula és Gomora személyében. Az érdekes részlet azonban a kép hátsó részén található, egy eddig nem látott karakter: Mantis.

 


Az újdonsült szereplőt Pom Klementieff alakítja, és mit tudunk eddig róla?

„Soha életében nem volt része szociális interakcióban. Minden, amit az emberekről tanul, a galaxis őrzőitől tanulja el. Ők viszont egy eléggé különös csapat ahhoz, hogy pont tőlük tudjon meg bármit a világról.” – nyilatkozta a producer, Jonathan Schwartz.

Természetesen nem Mantis lesz az egyetlen új karakter a folytatásban, hiszen új főgonoszt is kapunk, valamint nagy rá az esély, hogy végre megismerhetjük Star-Lord sokat emlegetett titokzatos édesapját is. Ezzel kapcsolatban rengeteg találgatás született már, a legtöbben Kurt Russell-re tippelnek.

Schwartz azonban azt is felvetette, hogy a már ismert szereplők sem feltétlenül lesznek ugyanazok, mint az első részben:

„Bébi Grootban nincs meg az a bölcsesség és tudás, mint az első rész óriásában. Fiatalabb és sokkal féktelenebb. A kérdés az: ő ugyanaz a Groot csak kicsiben? Vagy ő egy teljesen másik lény, aki Groot magjából sarjadt?”

Forrás: EW
Képek: Facebook

Legnézettebb videók