Műsorújság
RTL Most

Trükkösen készül el az új Hulk történet!

Igaz, a Marvel már többször is megerősítette, hogy nem áll szándékukban több önálló Hulk-filmet készíteni, most úgy tűnik, a zöld óriás rendhagyó módon, de mégis megkapja a saját történetét.

Dr. Bruce Banner és mérges zöld alteregója már kétszer is lehetőséget kaptak a nagyvásznon történő szereplésre. Először 2003-ban, Eric Bana főszereplésével készült el egy önálló Hulk-film, majd később, 2008-ban Edward Norton bújhatott a gammasugárzástól megzöldült tudós bőrébe.

A második próbálkozás minden szempontból jobb lett, mint az első mozi, és bár a Bosszúállók-filmre Nortont is lecserélték, a Hihetetlen Hulk már a Marvel Filmuniverzum részét képezte. Innentől kezdve azonban csak a Bosszúállók körében találkoztunk újra a mérges izomkolosszussal, és bár úgy tűnt, hogy Ruffalo személyében megtalálták a tökéletes Hulkot, a Marvel nem szándékozott újabb egészestés filmet szentelni ennek az egy – vagy inkább kettő az egyben – karakternek.

Most azonban úgy tűnik, hogy ha saját filmet nem is kap a karakter, kárpótlásként annyi figyelmet szentelnek majd neki, amennyit egy önálló történetben kapna.

A Cinema Blend, a közelgő Thor: Ragnarok című film kapcsán készített interjút Mark Ruffalóval, aki elárulta, hogy a villám istenének legújabb története, egyben egy új Hulk történet nyitánya is lesz:

„Lényegében Kevin (Feige) félrehívott még a Thor: Ragnarok előtt, és azt mondta nekem, hogy „Ha megcsinálnánk egy különálló Hulk filmet, mi lenne benne szerinted?” Én pedig elkezdtem sorolni neki, hogy ez és ez meg ez, aztán így lenne vége… Mire ő annyit mondott, hogy szuper, akkor mi lenne, ha ezt megcsinálnánk a következő három filmünkben? A Thor 3-mal kezdődne, aztán folytatnánk a Bosszúállók 3-ban, és befejeznénk a négyben. Én erre annyit reagáltam, hogy szuper, csináljuk, és így indult el ez az egész…”

Szóval úgy tűnik, a zöld óriás, ha kicsit trükkösen is, de megkapja a saját történetét.

Hulk legközelebb a Thor: Ragnarok című filmben lesz látható, ami 2017. november 1-jén érkezik meg a hazai mozikba.

Forrás: MovieWeb, Tumblr, Instagram

Legnézettebb videók