Műsorújság
RTL Most

TOP5 film, amit még várunk idén

Közeleg az év vége, de moziba járni mindig érdemes! Lássuk, melyek azok az alkotások, amiket tutira ne hagyjatok ki az elkövetkező két hónapban.

1. Sóhajok

Premier: 2018. november 8.
 

Sokan megrökönyödtek, mikor bejelentették az 1977-es Suspiria remake-t, de az előzetes gyorsan eloszlatta a kételyeket. Szinte hihetetlen, hogy az Oscar-díjas Szólíts a neveden rendezője egy megható szerelmi alkotás után ennyire vérfagyasztó vizekre evezett. A történet egy balettintézetben bontakozik ki, és a Szürke ötven árnyalata főszereplőnője, Dakota Johnson mellett Tilda Swinton is szerepet kapott benne. Reméljük, a film is éppen annyira a földbe fogja döngölni a nézőt, akárcsak az előzetes!

2. Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Premier: 2018. november 15.
 

A Harry Potter-rajongók már tűkön ülve várják a spin-off folytatását. Göthe Salmander (Eddie Redmayne) ismét harcba száll a varázslatos lényekkel, és ezúttal New York helyett Párizsba viszi majd az útja. Sőt, Dumbledore (Jude Law) legnagyobb ellensége – és ne is tagadjuk, egyben a szerelme -  Grindelwald (Johnny Depp) most nagyobb figyelmet kap. Talán a mágiatörténet egyik legnagyobb csatáját is láthatjuk majd a vásznon?

3. Robin Hood

Premier: 2018. november 29.
 

Dakota Johnson után Jamie Dornan is folytatja pályafutását, méghozzá a Magyarországon forgatott Robin Hood-ban. Ráadásul Jamie Foxx és a Kingsman-filmekből ismert Taron Egerton is feltűnik a filmben. Mint tudjuk jól, már számtalan alkalommal feldolgozták  a tolvajok fejedelmének életét, a hollywoodi színészek és az akciódús jelenetek miatt minden bizonnyal érdemes lesz beülni a mozikba a vadonatúj verzióra is.

 4. Aquaman

Premier: 2018. december 13.
 

A tengernyi Marvel-film után idén egy DC-alkotást is láthatunk a vásznon, ráadásul a Conan, a barbár címszereplőjével, Jason Momoa-val. Az első kritikák abszolút pozitívak voltak, így minden esély megvan rá, hogy a DC Superman, Batman és WonderWoman után ismét nagyot robbantson a Marvel ellen. Szerintetek?

5. Mary Poppins visszatér

Premier: 2018. december 20.
 

Emily Blunt csak úgy tündököl a film előzetesében, és szinte tökéletes Mary Poppins lesz! Sőt, Meryl Streep (újabb Oscar-jelölés?) és Colin Firth is ott lesznek a vásznon. Micheal és Jane már felnőtt emberek, és mikor Mary Poppins – aki persze egy percet sem öregedett – tudomást szerez a családi tragédiáról, rögvest visszautazik hozzájuk. Varázslatból pedig most sem lesz hiány!

Legnézettebb videók