Műsorújság
RTL Most

Tony Stark mesélt egy picit Pókemberről!

Nincs képregényfilm Robert Downey Jr. nélkül! Viccet félretéve a színész elárulta, mit gondol a legújabb szuperhősős feldolgozásról, valamint bevallotta, hogy mindig is rajongott a hálószövőért!
A több évtizede tartó filmes tapasztalattal Downeynak sikerült az egyik legkedveltebb képregényfilmmé tennie a Vasember 1-et, majd természetesen mindez és a tehetsége is hozzájárult ahhoz, hogy a folytatások is elkészülhessenek.

Emellett kevesen tudják, de neki köszönhetjük azt is, hogy Chris Evans elvállalta Amerika kapitány szerepét!

Ezek után pedig a Starkot alakító színész továbblép, hogy a pletykák szerint szerepelhessen a Spider-Man: Homecoming című, jövő nyárra tervezett filmben, ugyanis egy előzetes alapján úgy tűnik, a Vasember meglátogatja Peter Parkert és nagynénjét, May-t a lakásukon.

 Az biztos, hogy a színész mindig képes meglepni minket, ugyanis kiderült, fiatalkorában kedvenc hőse nem Vasember volt, de még csak nem is Amerika kapitány, hanem Pókember!
 

„Kamasz koromban Pókember volt a példaképem: vicces volt, menő és olyan fiatal volt, mint mi a barátaimmal!”


Downey egyébként azt is hozzátette, hogy Tom Holland szerinte fantasztikus választás, illetve megjegyezte, hogy May néni egyre fiatalabb lesz az újabb filmváltozatokban, hiszen ezúttal Marisa Tomei játssza el Peter nagynénjét, akivel egyébként a jóképű színész már dolgozott együtt az Only You-Csak veled című filmben.

„May néni olyan, mintha Benjamin Button lenne, ezelőtt idős volt, most meg Marisa játssza, úgyhogy Pókember egy dögös nagynénit kapott!

Ha nem is az új Pókember filmben, de az Amerika Kapitány: Polgárháború című alkotásban nemsokára ismét találkozhatunk kedvencünkkkel!


Forrás: entertainmentweekly.com
Képek:Tumblr

Legnézettebb videók