Műsorújság
RTL Most

Tom Hardy magára tetováltatta Leonardo DiCapriót?

A két színész még a 2016-os Oscar-díjátadó előtt kötött fogadást, és úgy tűnik, hogy Hardy bevállalta a vesztesnek járó nem mindennapi büntetést.

2016 igazán jelentős év volt Leonardo DiCaprio számára, ugyanis sok-sok év és még több zseniális film után végre megkapta az Oscar-díjat a The Revenant (A Visszatérő) című moziban nyújtott teljesítményéért.

A két évvel ezelőtti Oscar-gála azonban nemcsak ezért volt izgalmas a filmsztárnak, hanem egy nem mindennapi fogadás miatt is. Színésztársával Tom Hardy-val ugyanis abban fogadtak, hogy Hardy is az Oscar-jelöltek között lesz. A tét nem kevesebb volt, minthogy a győztes kiválaszthatja, mit tetováljon magára a vesztes fél. Mint azt már tudjuk, Hardy a díjat ugyan nem, a jelölést viszont megkapta A Visszatérőért, ezzel elnyerve a megtiszteltetést, de elveszítve a fogadást.

A történet folytatásáról nem igazán tudtunk többet, egészen mostanáig. A napokban ugyanis Andrew Calisterio, fotós Instagram-oldalára került fel egy közös kép Tom Hardy-val, a színész karján pedig ott virít egy nagyon szokatlan felirat:

„Leo knows it all” – vagyis Leo mindent tud.

Úgy tűnik, hogy bár a nyilvánosságot eddig elkerülte a dolog, a fogadás szigorúan be lett tartva, Leo pedig nem szerénykedett a tetkó kiválasztásakor.

 

A post shared by Andrew Calisterio (@boozehoundcc) on

Hardy-n egyébként nem lesz annyira feltűnő a tetoválás, végtére is, már így is eléggé ki van varrva. Elég csak megnézni azt a fotót, amit a Venom utolsó forgatási napján posztolt, ezzel egyébként megerősítve, hogy befejeződtek a képregényfilm munkálatai:

 

Wrapped. Life back. Bye 👋

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Ez azt jelenti, hogy lassacskán talán az első előzetest is megkaphatjuk a filmből? Nagyon reméljük! Eközben persze Leo sem tétlenkedik, következő projektje nem más lesz, mint Quentin Tarantino új filmje, ami a hatvanas években, a Manson-család ámokfutása alatt játszódik majd, ráadásul a gyönyörű Margot Robbie játszhat majd DiCaprio mellett.

Forrás: Instagram

Legnézettebb videók