Műsorújság
RTL Most

Tom Hardy csak egy feltétellel lenne James Bond!

Újabb név került be a Bond-kalapba, azonban Hardy csak óvatosan fogalmazott a témával kapcsolatban. Persze, azt ő is elárulta, hogy kivel lehetne a legnagyobbat csavarni a kém sztorin.

A Bond-kérdés egy kikerülhetetlen téma. Minden évben ugyan nem, de 3-4 évente azért felmerül a kérdés: vajon ki lehet a következő? A jelenlegi kitüntetett, Daniel Craig a 2006-os Casino Royale-lal indult el a híres úton és azóta még három Bond-filmet forgatott, legutóbb 2015-ben, a Spectre-ben tűnt fel.

Ezt követően úgy tűnt, a készítők nem tudják több részre megszerezni, hiszen egy interjúban ingerülten kijelentette, hogy inkább vágná fel az ereit, mintsem újra James legyen. Később persze visszakozott, és azóta nagyon úgy tűnik, hogy még egy rész – a Bond 25 – erejéig visszatér.

Ezzel azonban nem érhet véget a soron következő macsó keresgélése, hiszen a Bond-őrület sosem érhet véget. Felmerült itt már Idris Elba, Tom Hiddleston, James Norton neve is, a legutóbbi merítés pedig Hardy nevét dobta ki.

Egy interjúban megkérdezték tőle, hogy mit szólna hozzá, ha a következő Bond-filmben ő alakítaná a címszerepet, miközben Christopher Nolan ülne a rendezői székben, az ellenségét pedig Michael Fassbender alakítaná – meg kell jegyezni, eléggé menő lenne, ha összejönne –, a válasza a következő volt:

„Wow, Chris zseniális lenne! Ez annyira menő lenne!”


Amikor a riporter jobban bele szeretett volna menni a témába, és megkérdezte a színészt, hogy esetleg eljátszaná-e a hírhedt szerepet, óvatos választ adott:

„Tudod, van egy mondás a férfi színészek között és a kortársaim csoportjában, hogy ha beszélsz erről, akkor automatikusan kiesel a versenyből. Úgyhogy emiatt, nem kommentálhatom ezt a kérdést. Ha megemlítem, elvész az esélyem.”Azt viszont hozzátette, hogy Nolan tökéletes választás lenne a következő rész rendezőjének. Hogy miért? Hardy szerint Craig és Sam Mendes olyan lenyűgöző munkát végeztek, és olyan filmeket alkottak, amiket nehéz lenne felülmúlni, azonban Nolan biztosan képes lenne valami újat és kreatívat vinni ebbe a világba (is).

Bennünk most feléledt a remény: imádnánk egy újabb Nolan-Hardy kombót. Ez az esetleges Bond-film amúgy a negyedik közös projektjük lehetne az Eredet, A sötét lovag: Felemelkedés és az idén júliusban érkező Dunkirk után.

Forrás: NME
Képek: InterCom

Legnézettebb videók