Emlékeztek még Ovéra, a házsártos öregemberre, aki szomszédjai idegeire ment? Most kiderült, ki játszhatja őt az amerikai verzióban!

Tom Hanks nyugdíjba vonul?

A svéd alkotás tavaly sorra nyerte a nemzetközi filmes díjakat, ráadásul idén még a Legjobb idegen nyelvű film díjára is jelölték az Oscaron. Bár az iráni film győzedelmeskedett, Hollywood vérszemet kapott, és elszánta magát: elkészíti az amerikai változatot.

Ove egy magának való, rigolyás öregember. Nem telik el nap, hogy ne tegyen megjegyzést naplopó szomszédjai viselkedésére, akik a falra másznak tőle. Egy nap azonban új lakók költöznek mellé, akik szeszélyes természete ellenére meglátják, mekkora szíve van.

A svéd Rolf Lassgard zseniálisan hozta a bogaras öregember karakterét, és most az is kiderült, ki alakíthatja Ovét az amerikai verzióban. Több színész neve is felmerült, de végül nem más, mint Tom Hanks kaphatta meg a lehetőséget!

Tom Hanks nyugdíjba vonul?

Az Oscar-díjas színész a ma élő egyik legnagyobb hollywoodi sztár, mégsem retten vissza attól, hogy újraforgassa valaki filmjét.

Láthattuk már őt autista világjáróként, második világháborús századosként, és elhivatott szimbólumkutatóként is, így alig várjuk, hogy Ove szerepében csodálhassuk meg!

A mozifilmre még biztosan várnunk kell, de addig is megleshetjük Tomot a hamarosan érkező Spielberg-filmben, Meryl Streep mellett!