Műsorújság
RTL Most

Tom Ford legújabb filmjét már a plakátjai miatt is megakarjuk nézni!

Az egyébként designerként tevékenykedő Ford, már bizonyított a 2009-es Egy egyedülálló férfi című filmmel, most pedig ismét a mozikat célozta meg, ezúttal egy thrillerrel, amiben Amy Adams és Jake Gyllenhaal is feltűnik majd!

Az Éjszakai ragadozók című film forgatókönyvét is maga a rendező, Tom Ford jegyzi, és egy nagyon különleges elbeszélési móddal, az úgy nevezett meta-narratívával meséli el a történetet, ami azt jelenti, hogy utólag magyarázza meg, hogy miről is van szó.

Ha pedig ez nem keltette volna fel eléggé a figyelmünket, nemrég nyilvánosságra hozták a karakterposztereket is, amik szintén nagyon érdekesre sikerültek. Például a szereplők arca csak nehezen kivehető: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Isla Fisher, Aaron Taylor-Johson, és Michael Shannon.

 


A cselekmény maga egy 1993-as Austin Wright regényen alapszik, melynek címe Tony és Susan. Ford alkotásában Adams játssza Susan-t, aki egy Los Angeles-i művész, és aki a volt férjétől (Jake Gyllenhaal) kap egy kéziratot, amit majdnem 19 éve nem látott. Illetve, ami tartalmazza annak a sokkoló bűncselekménynek a történetét, amikor egy háromtagú család találkozott egy bűnözői csoporttal a sivatagban. Mindezek mellett pedig már azt is tudni, hogy Aaron Taylor-Johnson lesz a bűnöző, Michael Shannon pedig a nyomozó.

 


Arról nem is beszélve, hogy ez az érdekes alapsztori a kritikusok szerint eléggé megkapóra sikeredett, ahogyan az is, ahogy a vérfagyasztó thriller keveredik a középkorú házaspár melódrámájával, ezt pedig még megfejelték a már említett történetvezetéssel.

Egyszóval, érdemes lesz megnézni!

A film idén novemberben kerül a mozikba!

Forrás: indiwire.com
Képek: indiewire.com, tumblr.com

Legnézettebb videók